reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

cześć . Jasio ma katara - pierwszego w życiu . Kto fejsbukuje ten już wie ;-):-). Nocka była kiepska z tej okazji ale po inhalacji porannej już odsypia :tak:. Wyczytałam w necie , że można nosa zakraplać mleczkiem mamy .... czy któraś stosowała ???????????? dmuchawcu ??????
AsiulkA - zdrówka !!!
Teri - najlepszego :-)

reklama
Wenusjanka- krochmal też już stosowaliśmy... Wiem, że liczba kremów, które stosowaliśmy może przerażać, ale Michaś ma problemy skórne w zasadzie od urodzenia, więc każdy był stosowany przez jakiś czas, zanim zmieniliśmy na inny... Dietkę też trzymam, a rezultatów jak nie było, tak nie ma...

Matka Ewa- współczuję katarku Jasiowego :-( Moja przyjaciółka bardzo chwaliła sobie inhalacje, kiedy jej Zosia zachorowała. A co do mleczka to nie mam pojęcia... Pewnie Dmuchawiec nasz niezastąpiony będzie w temacie... Zdrówka!!!

AAAAAAA cala karta mulimedialana wykasowanaaaa... nie wiem jak to sie stalo bo nic z nia nie robilam...wszystkie zdjeica i filmikiiiii przepadlyyyyy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musze jakis program znalezc moze da sie to odzyskacccc

Gosiak - zdjęcia Tymcia? To straszne :no: Ratuj!!! Oby się udało odzyskać.
Myśmy wczoraj czyścili aparat ze zdjęć Mikołaja, to na kompie 3 razy sprawdzałam, czy mam wszystkie skopiowane. Właśnie tak myślę, że może warto by je na płytę zgrać...

Matka Ewa- ja potwierdzam - mleczko mamine najlepsze na katar :) Karolkowi już 2 razy się zaczynał ale od razu raz wypędzlowałam moim mleczkiem a drugi raz kupił mi Luka taki zakraplacz i nim zakropiłam - po kataru na drugi dzień ani śladu.

Gosiak - o nieee ! oby się dało odzyskac. Mój Luka tak usunącł zdjęcia mojego brzuszka z Tosią :( a miałam takie gdzie i rączka była i mega krzywy brzuch ehhh

Lolo dziś w okrutnej formie - cały dzień się drze i spac nie mógł zasnąc do 13 od 8 :/ dopiero jakoś na cycu go uspałam i teraz bujam zawzięcie w bujaczku. Tosia na urodziny dziś idzie do koleżanki a my pojedziemy sobie na jakieś zakupy :) Karol w centrach handlowych cały czas śpi więc luz :) a jedziemy do takiego gdzie są pokoje dla matek więc ani z przewijaniem ani z karmieniem nie będzie problemu :)

Kochane - miłego popołudnia :***

Hej Kochane ,
Udalo sie odzyskac :D zabawilismy sie w hakra, sciagnelam program i udalo sie !!!! :D jeszcze nie wiem czy wszystkie, ale wyglada na to ze i zdjecia i filmiki sa :D zmykam bo Tymus chce uwagi mamy. Znajmoi sa , ale synus wazniejszy :)

Palin - zgraj lepiej na plytke w razie czego bedziesz miala!

reklama
Palin - wiadomo, z na poczatku pstryka sie dziecko z kazdej strony,a teraz mniej...ale rob, rob potem super pamiatka bedzie :tak: ja tez staram sie pstrykac, ale mamy taki aparat, ze nie bardzo umiem nim robic

Znajomi poszli ok 19 a wiec Tymek zasnal wreszcie porzadnie, a ja padam...niby nic specjanego nie robilam ale jakos zmeczona sie czuje.
Spokojnej nocy :tak:

Do góry