Misianka, ja też do 6 m-c będe karmić tylko cycem ( już na poł metku jestem
) a potem to warzywka i po kolei... Natomiast dzieciom na mm dietę zaczyna się rozszerzać po 4 m-cu.
Masakra z tym podbpisywaniem
Ja też rano podpisywałam ale tylko opakowania.
Gosiak, ja też pająkami się brzydzę i to masakrycznie. Wczoraj na wózku siedział, chciałam go zabić a on zniknął. Pytam się S czy widzial gdzie wlazł a on, że mi na rekę. Myślałam że się zsikam. A on sobie żarty ze mnie zrobił. Pająk spadł na podłogę i całym moim cielskiem skoczyłam na niego. Została plama...
Co do spania na brzuszki. Jeżeli Tymek tak lubi i potrafi zadbać sam o dopływ powietrza to ja bym układała go na brzuszku. Huberta też przynajmniej na jedną drzekmę tak układam.
MatkaEwa, ty to jesteś godna naśladowania ! Sama z czwórką chcesz się uporać. Cudna jesteś, zwlaszcza, że mam bratową, która prosi moją mamę, żeby jej pierwszą córę odprowadzała do przedszkola bo jej ciężko iść z półroczną...Ale ja robiłabym jak Ty
Nie lubię prosić o pomoc.
Wojtuś super !!!
Wisienka, przykro mi, że nie będzeisz już mogła zostać mamą ale może Maciek uczyni Cię niedługo babcią
:
A co do porannego prasowania, to ja przesypiam całe noce. Poszłam spać o 22 i Hubert zbudził o 4:30. On zjadł i poszedł dalej spać a ja muszę ogarnąć chatę bo mam zapuszczoną masakrycznie ! Do dwóch pokoi nie da się wejść
Dmuchawcu, to życze by czwarty był Pszczółek
Ja też trochę myślę o trzecim. S chciałby córcię ale ja nie obrażę się jeżeli będzie trzeci chłopiec
Kawusię drugą wypiłam. Jak fajnie jak taki długi dzień
chyba będę codzień tak wcześnie wstawać. Mam więcej czasu na bb
Teraz ogarnę trochę firmę, odkurzę i muszę lecieć do biura bo kase fiskalną muszę mieć zainstalowaną.
No i coś na obiad trzeba wymyśleć...Gotować mogę ale najgorzej coś wymyślić żeby dogodzić wszystkim - a my wszyscy pod względem jedzenia się nie dobraliśmy, każdy je co innego
Edit,
Sara, tak, Seweryn też z 2006 ale chcąc nie chcąc musiałam go dać rok wcześniej. Natomiast szybko wyrównał różnicę. Mam nadzieje, że nie pojawią się później problemy .