reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri Laura nie zmarzła chociaż wiało okropnie... w kościele było w sam raz :) Kochane jakby któraś była zainteresowana to ja też chętnie sprzedam komplecik do chrztu Laury :)

reklama
Witam Kochane :-) Ale naskrobałyście od ranka !!! W porannej przeprawie bojowo - szkolnej pomogli niezawodni teściowie. Chyba bym logistycznie nie dała rady . Przez jakiś czas zaproponowali podwożenie dzieci do szkół - super !!! Ja będę odbierać popołudniu .
Kingusia - Wojtek chodzi do zespołu szkolno przedszkolnego . Jest u nas taka malutka szkoła , klasy 14 osobowe , dodatkowe zajęcia różne , domowa atmosfera - super sprawa . Szkoda , ze tylko do 3 klasy szkoły podstawowej. Potem trzeba się przenieść do zwykłego molocha. Ale i tak te pierwsze lata ( właściwie najważniejsze ) można spędzić w przyjaznej atmosferze - z czego korzystamy :tak:. No więc Wojtek tam , Zuzka do molocha bo jest w 5 klasie no i Zośka gimnazjum.
Anilek - ja też po poronieniu i to patrząc na daty - przechodziłyśmy ten dramat w tym samym czasie :-(
Dzika - wkleję fotki jak Jasia spacyfikuję - bo już się domaga noszenia :sorry2:.

Dzieciaczki Chrzczone na zdjęciach super wyglądają i Wy też :tak: !!!! No to do noszenia marsz !!!!:-D

mikotko - nie jestes sama - prasowania mam sterte , ale nie chce mi sie...naczynia stoja, ale stwierdzilam ze maz tez ma raczki...siedze na ebay i szukam czegos fajnego dla Tymka, moglabym dla siebie ale ja wiem w co ja sie wcisne teraz ...

Dmuchawcu- super zdrobnienie dla Helenki...swoja droga mialam w liceum kolezanke wlasnie o imieniu Halszka :-D

MatkaEwa - donbrze, ze tesciowei pomagaja... my tu sami a maz wpadl na chwile w przerwie i o Australii mi tu mowi...no rece opadaja poprostu

Tymek kima a ja siedze, zamiast dzialac....ale brakowalo mi Was okropnie !!!! :-D

Wlasnie wtgralam dwie bluzeczki dla Tymka :
http://www.ebay.co.uk/itm/3-6-Month...w6kP2fIFxi8LFnPVSLqyU%3D&orig_cvip=true&rt=nc

a jeszcze licytuje takie cudenko :
http://www.ebay.co.uk/itm/baby-boy-...Clothing&hash=item1c361eb89d&autorefresh=true
Oby sie udalo to do chusty bedzie w sam raz :)

Witam się na szybkiego.

Staram się nie włączać lapka, żeby mnie nie kusiło siedzenie przed nim (koszmarny złodziej czasu) – właśnie po to, żeby Mikołajowi poświęcać czas. Ale czytam z komórki (nie mogłabym bez Was dnia znieść).

Brawo dla nowych Dzieci Bożych, że tak ładnie przeżyły chrzest.:happy:

Gosiak – zdjęcia genialne. Ja też nie chcę dzieci z dużą różnicą wieku. Ale damy sobie chyba 2 lata, że się nacieszyć Mikołajem i zatęsknić za takim maluszkiem.

Byłam dziś z Młodym w przychodni. Waży 5780. We wtorek ważył 5270, więc mu się nieźle przytyło. I to bez mm! :rofl2: Żeby już tylko tak zostało.

Młody się budzi na jeść, więc tymczasem :happy:

palin: super wieści!!! :-):-):-)
matkaewa: faktycznie, w podobnym czasie poroniłyśmy...
[*] dla Twojego Aniołka. Ja jakoś tak mam w głowie, że to dziewczynka mogła być. Że może my dziewczynek nie możemy mieć po prostu...
dmuchawcu: przypomniałas mi o pościelach. Nasze zmieniłam, a dziś chłopakom miałam świeże założyć. Lecę!

Gosiak :-D Jestem fanką Trylogii Sienkiewicza i Helena z "Ogniem i mieczem tak właśnie była tam zdrabniana:tak:

Wow podziwiam ,ja wstyd sie przynzac nie przebrnelam :zawstydzona/y:

Nie bede taka i sie podziele :-p fajny programik on-line do robienia kolazy ze zdjec, kartek itp (kartki srednie, ale kolaze oki):
http://www.fotor.com/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry