witam juz spiesze z relacja ;-)
więc tak Daria nas zadziwiła bo przez całą godzinę w kościele nawet nie pisneła
jak tylko sie msza zaczeła to zasneła jak tylko organy zagrały
i tak spała do samego chrztu przebudziła się bo musiał jej czapeczkę odwiązać u nas w kościele jest zawyczaj że do samego chrztu dziecko trzyma matka chrzestna więc Daria ze zdziwieniem przyglądała sie kto to taki ja trzyma
jak już ksiądz polał wodę tez nawet nie pisneła zrobiła tylko zdziwione oczy śmialiśmy sie że pewnie pomyslała no czyżby to juz pora kapieli
ksiądz powiedział że rzadko mu sie zdarzyło żeby dziecko nawet nie mrukneło raz przez całą mszę a oczywiście sam chrzest ksiądz wypiowiada Dario ja ciebie chrzcze a matka co ....beczy
no maskara ja to jestem jakaś nienormalna no łzy mi poleciały a że nie miałą nic innego to wytarłam sie jej czapeczką
ksiądz mówi dziecko nie płacze to mama nadrabia
a przed wyjsciem do kościoła od rana Daria chyba czuła nerwową atmosferę bo była marudna nie chciała mleka wypić mówimy no to już jak tak bedzie w kościele to masakra a tu nas tak zaskoczyła jak przyszliśmy do domu to dalje poszła spać a rodzice w spokoju zjedli obiad ogólnie calą imprezę była jak aniołek nikt nie mógł sie nadziwić jakie to grzeczne dziecko
i jak zasneła o 19 w wózku tak spała do rana do 6 !!!! nie chciałam jej budzić bo widac że była zmęczona za dużo wrażeń miała a dziś tez tylko wstaje jeśc i odsypia impreze razem z tausiem
ogólnie jestem bardzo zadowolona catering sie spisał było miło ale dzień szybko zleciał
ja narazie tylko o sobie ale lecę czytac jak tam reszta dziewczyn po imprezach kingusia widział juz fotki na fb slicznie wyglądaliście a Laura jak księżniczka jak am nie zmarzła bo u nas w kościele było bardzo duszno ja sę rozbierałam z płaszczyka bo myslałam że zemdleję a jak akurat wchodziliśmy do kościoła to zaczeło padac i wiac ale owinełam Darie w kocyk na drogę
a i buciki które kupiłam dla Dari okazały sie niewypałem bo były takie wiązane na kokarke koło kostki i ciądle jej spadały
więc mąż na początku mszy zdjął je i schował do kieszeni garnitru więc Dari jest cały czas bez busików w kościele a tak ładnie wyglądały
tak na szybko kilka zdjęc puzniej dam na fb więcej ;-)