reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzień dobry :-). Korba kawał śmieszny bardzo :-D . Ale długo w tej pracy musisz siedzieć :baffled:. Natis odezwij się , jak się czujesz ??? Początek ciąży jesienią jest trudny. Wszędzie dookoła latają jakieś wirusy . Trzymajcie się zdrowo. Kciuki za wizyty dzisiejsze trzymam &&&&&&&&&&&.

reklama
U mnie nadal brak obajwów z jednej strony się cieszę a z drugiej zastanawiam ciągle czy wszytsko ok, czy ciąża się prawidłowo rozwija. Codziennie jem jabłko i nie mam problemów z bolącymi posiedzeniami ;)

jednak jetsem kompletnym matołkiem jeśli chodzi o suwaczki ;) wtedy miałąm teraz nie mam buuuu....

Ostatnia edycja:
U mnie nadal brak obajwów z jednej strony się cieszę a z drugiej zastanawiam ciągle czy wszytsko ok, czy ciąża się prawidłowo rozwija. Codziennie jem jabłko i nie mam problemów z bolącymi posiedzeniami ;)

jednak jetsem kompletnym matołkiem jeśli chodzi o suwaczki ;) wtedy miałąm teraz nie mam buuuu....

Mam to samo! Wczoraj wpadłam w jakąś paranoje! Wieczorem płakałam, że nie mam objawów, aż znów mnie zaczął brzuch pobolewać :) nie mam żadnego plamienia, ogólnie dobrze się czuję, tylko zmęczona prawie cały czas. Jutro idę w końcu na pierwsze USG do jakiegoś czarnego doktora :) Mam nadzieje, że będzie wszystko ok, boje się :( Z moich wyliczeń w środę zaczęłabym 6 tydzień...

Nowa z tych kodów jakie pokazuje i pod suwaczkiem musisz wybrać ten bbcode. Potem bierzesz ustawienia, po lewej szukasz ustawienia sygnatury i tam wklejasz. I będzie działaś.

Mi dzisiaj na zaparcia pomogła przegotowana woda z sokiem z cytryny. Polecam
A co do braku objawów to się nie martw. Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych, kompletnie. Przez większość ciąży pracowałam, zero mdłości, wymiotów itp a teraz:(
Najpierw tydzień w szpitalu przez plamienia. Mam mdłości, wszystkie zapachy sprawiają, że muszę okno otwierać. Pozatym poranne wymioty i dosyć mam
Najgorsze jest to, że o 6.30 biorę leki a 20minut po nich już jestem w wc:(

hm działa? kolejna próba

no ja czasami mam tak, że nie wiem na co mam ochote a jestem głodna no i ogólnie mięso i wędliny mi nie podchodzą. Najlepiej nabiał i jakieś dżemiki. No i sporo piję i jak wcześniej wspominałam jem jabłka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry