reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

witam
Ja z anatolem w ręku...

anilek77 bardzo ładny pierścionek, ja dostał od męża złoty łańcuszek z serduszkiem, coś takiego ZJ-107-LT-01.jpg

Robaczku ja w szpitalu używałam bepanthenu bo miałam strasznie popękane brodawki i też wietrzyłam i wszystko ładnie się goiło

dmuchawiec, MatkaEwa super że chrzciny udane, u nas również, Filipek troszkę w kościele pomarudził i patrzył na księdza jak wryty (ksiądz się śmiał, że mały patrzy jakby wiedział o co chodzi, może zostanie księdzem).

Kingusia91 trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze

Chyba jednak muszę kupić nowe okulary bo te oprawki mam metalowe i mnie uczulają na twarzy (poprzednie miałam plastiki)

miłego dzionka

Załączniki

• ZJ-107-LT-01.jpg
    ZJ-107-LT-01.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Kingusia to super !!!! To teraz kciukaski trzymam za Was . Parę dni szybko minie w szpitalu a wazne , ze leczenie rozpoczniecie :tak:.
Dmuchawcu - mata super !!!! Jas dostał w prezencie metę od moich kolegów i koleżanek z pracy :-) Poleży tam parę minut , pogada do zabawek . łapkami machnie i chce do mamy :-D. Ale zawsze w tym czasie można cos zrobić . Mój mąż też prezentu żadnego mi nie sprawił :-(
anilek - pierścionek bardzo ładny . Ale ma gest Twój mąż - WOW !!!! Mój mnie tak nie rozpieszcza :sorry:

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!

U nas też dużo chłodniej i polało rano. Ostatnie noce Zosia zasypia 21-22, pobudka 24, a potem już co godzinkę, półtorej, a ostatnimi czasy nie śpi od 1 do 3 w nocy. Kolka nadal męczy. Mam nadzieję, że wkrótce skończą się te problemy brzuszkowe.

anilek pierścionek piękny - super, że porobiłaś badania, teraz należy wszystko skontrolować. Wypocznij porządnie na wakacjach!

Dmuchawcu piękny pierścionek! Nie smuć się - może maż szykuje dla Ciebie niespodziankę? Super ta mata! Czekamy na zdjęcia z chrztu :-)

Robaczku
myślę, że to miłość :) Dasz radę!

MatkaEwa życzę udanego wypoczynku!

Justa
piękny prezent! O to w takim razie musisz koniecznie zakupić nowe oprawki.

Kingusia wszyscy trzymamy kciuki za Laurę!

Co do prezentów- po narodzinach Zosi dostałam kolejną bransoletkę Lilou (uwielbiam:-)), a ostatnio złotą bransoletkę. Zmykam, póki córunia śpi, żeby skończyć sprzątanie. Miłego dnia!

dmuchawcu: dostałam, ale wcześniej między nami było kiepsko. Dopiero niedawno się dogadaliśmy. Mąż Ci działeczkę w prezencie sprząta.;-) Twój pierścionek śliczny- skromny, delikatny-takie lubię.:tak: Czekam z niecierpliwością na pszczółkowe fotki z Chrztu.
kingusia: kciuki zaciskam. Będzie dobrze. :tak:
mikoto: te bransoletki są ekstra! Też mi się marzy, ale chyba nad morzem sobie taką ze straganu kupię... ;-)
matkaewa, dmuchawiec: mój Adaś dostał matę na chrzciny. Na razie ma ją w głębokim poważaniu. ;-) Zobaczymy jak z wiekiem zmieni się jego zainteresowanie.

Dziecię moje po wczorajszym bezkupkowym dniu machnęło taką kupajdę, że nie nadążyłam zbierać chusteczkami. :-D Potem jeszcze fontannę puścił, a na koniec pięknie się uśmiechał. Chuligan jeden. ;-) Kupa miała konsystencję satysfakcjonującą mamusię. :-) Oby tak dalej. I syn mój odsypia wczorajsze marudzenie. Żyć nie umierać! :-):-D

Ostatnia edycja:
Anilku- Helenka dostała na chrzest leżaczek -bujaczek i z niego nie wyłazi po prostu:-)
lezaczek-fisher-price-czekoladowy-motylek_0_b.jpg

A co do męża to owszem-działeczkę sprząta, ale mógłby czasami zauważyc coś poza działeczką.

Załączniki

• lezaczek-fisher-price-czekoladowy-motylek_0_b.jpg
    lezaczek-fisher-price-czekoladowy-motylek_0_b.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 40
Anilek Dmuchawcu śliczne pierścioneczki:tak: I ja także nic od męża nie dostałam ale co tam ;-) Najważniejsze, że ze mną wytrzymuje bo powiem wam, że ciężki mam charakter:-D

Kingusia będzie dobrze. Najważniejsze, że zaczęliście działać :)

Pogoda nie za ciekawa, zimno i pada więc raczej spacer sobie odpuścimy chyba, że po obiadku się poprawi to wtedy z mężusiem się wybierzemy na plaże:)
U nas mały zasnął o 21. Między 22-23 gaworzenie i uśmiechy do rodziców. O 23 zasnął i spał do 5.30. Potem zjadł i dalej spał do 11. Do 12 posiedział z nami i znów śpi więc żyć nie umierać:-) Z Julią pamiętam noce prawie do roku były straszne. Pobudki co 1-2 godz. Masakra i cieszę się, że z Antolkiem tak nie jest. ODPUKAĆ!!!!

My mate mamy taką : Mata edukacyjna Mata edukacyjna Plac zabaw Kick & Play, Tiny Love firmy Tiny Love - iZabawki.com i mały jest w niej zakochany :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kingusia – kciukujemy &&&& Będzie dobrze. Wracajcie szybko.:happy:

Anilek – śliczny pierścionek. Ja dostałam kolczyki – złote kółeczka.

Dmuchawcu, Justa, Matka Ewa - fajnie, że Wam się chrzciny poudawały. Faktycznie w niedziele pogoda była pyszna.

Dmuchawcu – piękny prezent.

U nas mata też się nie sprawdza. Za to stojak gimnastyczny zajmuje Mikołaja na dłużej. I tak na nim drałuje, że szok.:szok::-D

Mimo deszczu poszliśmy na spacer. Ale się Mikołajowi podobało dudnienie w folię. I pospał ładnie. Teraz zaprasza mamę na rozmówki damsko – męskie.:baffled:

Edith - no i po rozmówkach. Moje Dziecię odłynęło...:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry