witam
kurcze troche mnie ie było więc nie nadrobie
widze że stałe bywalczynie nadal aktywne na bb
ja fb zaglądam co dzień tutaj też czasem poczytam ale z pisaniem juz gorzej
uffff nareszcie chłodno nie sadziłam że deszczyk i ochłodzenie mnie kiedys tak bardzo ucieszy
oooo mala sie budzi więc znów nie napisze postram się wieczorkiem lub jutro cos Wam naskrobać
edit. mała nakarmiona dogaduje sie z braciszkiem więc mam czas ;-)
Dawid mi tak bardzo pomaga chyba więcej sie nia zajmuje niz ja
on do niej ciągle nawija a ona mu odpowiada agu hhii Daria juz tak się czasem rozgada że chyba cały blok ja słyszy tak głośno śpiewa chyba bedzie piosenkarką hihi
jak sie do niej mówi to ona przekrzykuje i zaczeła tak się dziwić nie wiem jak to opisać ale dzieci się tak dziwią chyba mamy starszych pociech chyba wiedza o co mi chodzi
a jak mnie woła a długo nie przychodze to w końcu woła mam taka cwaniara mała ja do niej ciągle mówie mamamamma i ona potem powtarza mam
a wczoraj to chielismy wszyscy paśc ze śmiechu jak leżała sobie na brzuszku i zobaczyła że kawałek dalej lezy jej smoczek i tak raczke do niego wyciągła i tak nieporadnie jeszcze ale sobie go przysuneła bliżej a potem sie do niego doczołgiwała i próbowała celowac do niego z otartą buzia i udało jej sie !!!!! i nikt mi nie powie że takie małe dziecko nie mysli już logicznie
i tak o nas to tyle wszystko ładnie pięknie nocki śpimy jelitka chyba juz dobrze pracują no w końcu za tydzień Daria już 3 miesiące kończy
jutro idziemy do księdza ustalic date chrztu chce tak na 1 wrzesnia zobaczymy ubranko kupiłam jednak używane duzo taniej mnie wyszło nawet po dokupieniu jeszcze bucików została tylko sukienka dla mnie
anielek oj ale sie przytafiło paskudztwo Adasiowi taki mały i tak sie musi męczyć a tfu paskudztwo oby sie samo wchłoneło
kingusia obyscie szybko poszły do tego szpitala przemeczysz sie ale Laura bedzie w dobrych rekach i juz zaczną cos działać w sprawie tego naczyniaka bo jednak dziewczynka to miała by na pewno duzo kompleksów gdyby jej to zostało :-(a tak to puki jeszcze jest malutka to trzeba działac jak najszybciej skoro to jeszcze rosnie kciuki za pomyslna terapie
Daria w te upały wogule nie chciała pic wody jak jej dawałam to pluła a jak się wczoraj zrobiło chłodniej to jak sie dossała do butli to wypiła całe 100 ml
ktos pytał ile dzieci zjadaja moja je 120 ml czyli idziemy dokładnie puszkowym schematem ogolnie ona jest taka książkowa ze wszystkim
ceny kropelek jak zobaczył ile w tej buteleczce dicloforu jest to myslałam że Pani mi sprzedała zuzytą butelkę no normalnie było na dnie za 43 zł !!!!!!!!!!! ale kupie jeszcze tylko raz i koniec lekarka nam na szczepieniu mówiła że te kropelki to tak do 4 misiąca tylko podawac bo potem jelitka juz sa dobrze rozwiniete a my problemów z kupa nie mamy to chyba nie potrzeby więcej dawać
my bedziemy też na 3 pampersy bedziemy przechodzic czekam az mi się paczka 2 skończy bo po pierwsze mała jest taka czerwona na brzuszku w miejscu zapięcia jakby ją ściskały a po drugie juz je przesikuje bokiem
ciekawe co reszty dziewczyn natis sie urlopuje ciekawe jak Lenka na wakacjach się czuje ale skoro natis nic nie pisze to chyba dobrze wszystko
korba a co u Was i Zosi ???: mamawikusi ?????
aaa ja dostałam dziś w nocy nareszcie okresu mówie nareszcie bo mi sie zbierało juz miesiąc czasu i taka chodziłam jak to przed okresem wiecie taka nie do życia a dziś ulga poleciało ufff to teraz czekac do następnego i nareszcie tabsy pujda w ruch i wszystko wróci do normy ;-)
czy wasze maluszki tez tak sobie ściagaja skarpetki normalnie Daria nie utrzyma na sobie skarpetek dłużej jak 10 minut bo je noga o noge i ściąga jak były upały to chodziła bez skarpetek chyba ze dwa tygodnie wogule nie miała na sobie może jej teraz przeszkadzaja i sobie sciąga nie wiem ale nie da rady zeby je miała na sobie
cos sie uciszyło towarzystwo chyba poszo spać
co ja zrobie jak Dawid do szkoły zacznie chodzic
ech to sie rozpisałam