kingusia dobrze,ze trafiłyście na konkretnego specjaliste,pobyt w szpitalu to nic fajnego,tym bardziej dla mamy jeśli są takie warunki -krzesło,brak słów na to,ale takie sa nasze realia. Najważniejsze,że leczenie niedługo się rozpocznie.
gosiak Tymek łądnie potrafi już wypić,moja nadal góra 100ml co 2,5 lub 3 godz. Taką ilość wypija juz od około 3 tyg i ani grama więcej nie chce,a mam nadzieję,ze się to zmieni i zacznie dłużej spać w nocy.
anilek weź się za tych lekarzy,jak długo mały może mieć tego wrzoda?!Co do kropelek dla dzieci to czyste złodziejstwo-5 ml biogaji czy Dicofloru kosztuje w granicach 38-42zł!!!A co to jest 5 ml??? Mi właśnie skończył się Sab Simplex,ktoś obiecał mi go przywieźć z Niemiec i nawalił,więc szybko musiałam kupić Polski odpowiednik-Bobotic,chociaż tutaj już normalniejsza cena bo 17zł. Wkurzają mnie ceny niektórych specyfików dla dzieci,np.głupie Oilatum do kąpieli...o cenach mleka sztucznego nie wspomne. A co ja tu wymieniam-i ciuchy,zabawki,wszystko ma kosmiczne ceny,a my kochające mamy chciałybyśmy,zeby nasze pociechy miały wszystko
))No i skąd na to brać?! Małej zrobiliśmy skarbonke
Jak mamy jakieś 5zł,2 zł to wrzucamy,do tego jak mąż coś dodatkowo zarobi to też wrzuca
Wczoraj kupiłam jej mate edukacyjną myślę,że tanią bo 80zł i lada dzień zabieram się za wykończenie jej pokoju...A kasa płynie,oj płynie...
Dziewczyny a wiecie co u
Natis i Lenki?
Anisiaj co u Was?
Pozdrawiam wszystkie