Kingusia a w którym szpitalu macie leżeć? Trzymam kciuki za szybkie znalezienie miejsca
anusiak samych takich super chwil na wyjeździe życzę!
Dmuchawcu zdjęć malutkiej już się doczekać nie mogę
emka hihi...oj skąd ja to znam. Mój jakby mógł to by już Małemu auto kupił ;-) na "cwaniacka" u nas działa leżaczek, zmiana miejsca, pokoju, ułożenia ale nie zawsze - wtedy na rączki i zwiedzamy. Strasznie lubi żyrandole ;-)
gosiak spokojnej drogi!
MatkaEwa Feliks też 6kg i 60cm - dorodne te nasze chłopaki ;-)
anilek z wrzodem ma czekać do 6mca??!! żartujesz?? oby się wchłonął!!!
Ja nie podaję nic na gorączkę dopóki nie przekroczy 38,5 stopnia
Uch.... temat cen rzeczy, leków itd. dla dzieci drzaźni mocno no ale cóż poradzić
U nas Delikol 29zł wystarczy na ok 5 dni, róznica między aptekami 14zł. Mleko NAN ha kupuję w rossmanie cena za puszkę która starcza na ok. 5dni 30,49zł czyli ok 350zł za samo mleko i krople a gdzie pieluchy, chusteczki itd
Mam pytanie dla mam karmiących MM ile jedzą Wasze maluszki?? Trzymacie się schematu na puszce??
Feliks zaraz będzie miał 2 miesiące i zjada ok.110ml co 3-4h
czyli schemat puszkowy u nas. jak zjadał więcej był mocno niespokojny i płaczliwy
PS. Dopadła mnie rwa kulszowa!! Z takim maluszkiem w domu to jest tragedia! Ból jak nie wiem :-( dopiero zastrzyk i reklamówka leków postawiły mnie jako tako na nogi. Trochę się nocy boję bo wczoraj ból był taki, że prawie zwymiotowałam a nogi ledwo moje ciało były w stanie utrzymać. KOSZMAR!