Witam,
Smile, Emka u mnie to samo
Młody nadal niespokojny, po karmieniu chwila ciszy i potem marudzenie, a nawet płacz
W nocy i rano ładnie ssał bez złości ale już potem zaczęły się nerwy, zjadł z jednego - przysnął, obudził się po chwili, szukał więc dałam drugiego - jadł i się denerwował, płakał, wyginał, machał rączkami - masakra totalna. Ale jak byłam na spacerze (ponad 3 godz.) to spał
W łóżeczku polezy chwilę, pogapi się na karuzelkę i potem już się denerwuje i zaczyna płakać ale jak go wezmę na ręce albo położe go sobie na brzuchu to się uspokaja, więc to nie jest kolka, bo nie trwała by chyba cały dzień? Kupiłam wczoraj mm Hipp Bio Combiotik - leży w pogotowiu i czeka ...
Gabryś ma cały biały język, kupiłam gazy jałowe i Aftin i mu pędzluje, bo wydaje mi się jednak, ze to plesniawki. W poniedziałek jedziemy na szczęście do pediatry naszej kochanej i zobaczymy co i jak (oby przetrwać resztę soboty i niedzielę jakoś)
Teraz mały terrorysta śpi już 1,5 godz. i choć stęka i pojękuje przez sen to się nie budzi
Ja wypiłam mega kawę, bo myślałam, ze zejdę ...
Dziewczyny jak macie pełne piersi to robią Wam się też takie jakby grudki i pobolewają Was??? Mam tak jak długo nie karmię
Też muszę sobie coś na blizny zakupić, może spróbuję ten Bio Oil, wcześniej stosowałam maść Contratubex - też bardzo dobra ;-) Bliznę po cc miałam niewidoczną ...
Ocho Młody się budzi