Natisku napisz Kochana, jaką masz teraz dietę, że Lenka ma lepsze nocki. Mnie lekarz zalecił jeść wszystko, tyle że przyrządzone lekkostrawnie. Ja do tej pory mam straszny problem z tym, co jeść. Boję się, że zaszkodzę Małej. A u nas problemy brzuszkowe, także dmucham na zimne:-( Do tej pory piłam tylko wodę, herbatkę laktacyjną i zwykłą, ale w małych ilościach. Zgodnie z zaleceniem lekarza - jedz wszystko - dwa dni temu spróbowałam soku jabłkowego. Obserwowałam Zosię, nic się nie dzieje.
Xez ja kiedyś słyszałam o takim przypadku, także to może być ząbek - pierwszy ząbek Oleńki! Śliczna jest!
Któraś pytała o Espumisan - nie pamiętam kto, z góry przepraszam
- my stosujemy 2-3 kropelki tak 3 razy dziennie - lekarz tak zlecił. Widzę, że Maleńka tak nie męczy się, także będziemy nadal podawać.
Teri i u nas też się chmurzy. Rano uciekłyśmy do domu, bo myślałam, że się rozpada, a tu za chwilę piękne słońce wyszło. A ja już zdążyłam wózek do domu schować i Małą rozebrać
Kingusia ja tylko raz w swojej karierze kulinarnej podjęłam się robienia tortu - to był pierwszy i ostatni raz
Teraz zamawiamy w pobliskiej cukierni - pyszny wiśniowy torcik.
Na obiad zaserwowałam sobie gotowane udko, ziemniaczki i zieloną sałatę z łyżką śmietany - zaszalałam
Na deser biszkopty z serkiem Danio.