cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Hej witam i ja. Od wczoraj o glodzie bo mi antybiotyk nie podchodzi, tak mi po nim niedobrze ze nic do gardla nie wchodzi. Masakra. Mam brac tydzien, dzis 2gi dzien. Musze zaczac na sile jesc... ale to po powrocie z terapi popoludniu, o by nie ryzykowac publicznym pawikiem... ale mialam wczoraj pecha, pojechalam do szpiytala na usg bioderek, bylam o czasie ale nie moglam znalezc miejsca gdzie to usg robia. Kazda osoba zapytana odsylala mnie w inne miejsce. I tak 40min lazilismy po tym wielkim szpitalu, bladzilismy tymi korytarzami zeby na koniec znalezc dobre miejsce lale zamkniete... wizyte mielismy na 16.40 a o 17 zamykali oddzial... musze tamnteraz dzwonic i sie tlumaczyc, prosic o nowa date.
Z karmieniem zaczne chyba juz powoli dokarmiac butla, bo maly najada sie i przybiera pieknie, ale moja waga nadal leci w dol.
Isis mnie tez cewka po cewnikowaniu boli, gin mowil ze to normalne raczej.
Gosiak ja jem wiekszosc rzeczy za wyjatkiem kapusty i grzybow wiec odpadaja bigosy czy pierogi. Ale jem kotlety, ryby, pulpeciki w sosie, wczoraj golabki mialam, pieczenie wszelkiego pokroju, robie sobie domowa pizze na obiad, makarony z sosami roznymi, spagetti, wszystko.
Z karmieniem zaczne chyba juz powoli dokarmiac butla, bo maly najada sie i przybiera pieknie, ale moja waga nadal leci w dol.
Isis mnie tez cewka po cewnikowaniu boli, gin mowil ze to normalne raczej.
Gosiak ja jem wiekszosc rzeczy za wyjatkiem kapusty i grzybow wiec odpadaja bigosy czy pierogi. Ale jem kotlety, ryby, pulpeciki w sosie, wczoraj golabki mialam, pieczenie wszelkiego pokroju, robie sobie domowa pizze na obiad, makarony z sosami roznymi, spagetti, wszystko.