Kingusia91
Fanka BB :)
Dmuchawcu masz rację, ta papierologia jest straszna my na dodatek jesteśmy zameldowani każde u swoich rodziców więc ja jeszcze musiałam do swojej gminy po papierki jeździć a potem mąż już tu wszystko pozałatwiał.
Łącznie do rodzinnego i becikowego cała teczka papierów
Natis fajnie że się odzywasz a ile Lena teraz waży?
Betty ja tez uważam że te wizyty położnej są bez sensu jak nic się nie dzieje. U nas była dzisiaj, to już była trzecia wizyta a jeszcze 3 męczy mnie już przychodzenie tej baby
Anula myślę że Tosia niedługo oswoi się z nową sytuacją
Mikoto szkoda że spacerek Wam nie wypalił... a Ty kochana odpocznij trochę a nie biegasz cały czas
Odzyskałam swoje dziecko :-) dzisiaj Laura już jest taka jak zawsze;-) w nocy spała ładnie, jadła co 3 godziny.
Byliśmy dzisiaj na mega długim spacerze i cały czas spała a teraz wróciliśmy, najadła się i znowu przysypia w łóżeczku
Łącznie do rodzinnego i becikowego cała teczka papierów
Natis fajnie że się odzywasz a ile Lena teraz waży?
Betty ja tez uważam że te wizyty położnej są bez sensu jak nic się nie dzieje. U nas była dzisiaj, to już była trzecia wizyta a jeszcze 3 męczy mnie już przychodzenie tej baby
Anula myślę że Tosia niedługo oswoi się z nową sytuacją
Mikoto szkoda że spacerek Wam nie wypalił... a Ty kochana odpocznij trochę a nie biegasz cały czas
Odzyskałam swoje dziecko :-) dzisiaj Laura już jest taka jak zawsze;-) w nocy spała ładnie, jadła co 3 godziny.
Byliśmy dzisiaj na mega długim spacerze i cały czas spała a teraz wróciliśmy, najadła się i znowu przysypia w łóżeczku