reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

No Ewa już po :) Serdeczne gratulacje ;)
Anula pomyśl tak: Max jeszcze 7 dni i dzidziuś będzie z wami :) (ale wiem co czujecie przeterminowane... Wiki była 12 dni po terminie...)

Minnie no to teraz tylko skurcze by się przydały a 2 cm to już dobry początek.

Ale fajnie jest móc znowu troszkę z wami popisać :)

reklama
Witajcie :biggrin2:

Natis
no to kciuki aby Was szybciutko wypuścili, i żeby przeszły Ci dolegliwości!
Anula smacznego pączusia :-D czwartek już tuż tuż :-D
Mikoto kciuki dalej zaciśnięte ;-)
Dmuchawcu kawkujesz? dzisiaj dołączam do Ciebie z kawusią :-D

U nas słoneczko od rana, także na pewno będzie upalnie... W sumie to nie wiele nas 2w1 chyba zostało :-p z tego co mi się wydaje to teraz więcej mamusiek rozpakowanych się odzywa niż 2w1, chyba że mi się tylko wydaje :biggrin2::-p

Edit:
MatkaEwa przeczucia się sprawdziły, jeszcze raz gratuluję :-D

Ostatnia edycja:
Natis, Dmuchawiec- cieknacy cycus rzeczywiscie nieziemski, wiec wlasnie od incydentu karmi z pieluszka, choc i tak czasem przesiaknie :-D

Natis - trzymam kciuki, abyscie wreszcie wyszly do domku
Dmuchawcu - gratki 40 tyg!!!

Dziewczyny nie wspominajcie o paczkach. Tu tylko tescowe sa, a to nie to samo co nasze. I przez pol ciazy za mna lazily!!!!

Laski - ale upaly macie WOW.....ja sie modle aby w nastepny tyg. bylo w miare aby spacerek zaliczyc

oki spadam maly cos sie wiercic zaczyna ..milego przedpoludnia:)

hej dziewczyny

ja od rana pranko, potem nie chcę myśleć ile składania i prasowania mnie czeka
poza tym u nas spokój i nuda, Arturowi znudziła się już dieta [a musi wytrzymać do niedzieli] z syropem jakoś się zaprzyjaźnił [ten mamy do poniedziałku]

u nas znów upał, muszę męża ścignąć wieczorem do podlewania kwiatków bo mi wszystko uschnie w ogródku
sama bym wyszła, ale za goroąco, a dwa dni temu zjarałam sobie ramiona nie wiem kiedy :-(

gratulacje MatkaEwa :D

No to wywolalam MatkeEwe do tablicy, a ona juz Jasia tuli :-D . Kochana, ciesze sie niezmiernie i ogromne gratulacje! :-)

Anula - jutro od razu beda wywolywac? No to juz sama na placu boju przeterminowanych zostane, ale Ty masz poki co pierwszenstwo, wiec musze puscic przodem ;-) Bede trzymac mocno kciuki! Chyba, ze sie jeszcze synek wystraszy i sam postanowi wczesniej wyjsc :-)

Matkaewa ogromne GRATULACJE!!!

My niestety zostajemy. Coś się hoduje w posiewie. Nie wiadomo co. Jutro ma być antybiogram i się okaże cży trzeba włączyć antybiotyk cży wystarczy probiotyk. Jak probiotyk to nas wypuszczą, jak antybiotyk to jeszcze od jutra min tydzień. Nie mam już sił :-:)-:)-(

U mnie lepiej, Darek przywiózł mi rano smectę i po jednej już jest ok.

Sorki, ze tak tylko o sobie.

reklama
Hej:)

Ja tylko szybciutko witam się w biegu... Dzisiaj trochę się dzieje, na 07:30 byliśmy załatwić akt urodzenia, wszystkie dokumenty do pracy dot. macierzyńskiego i ubezpieczenia są już na poczcie:)))

Teraz jedziemy z Frankiem na pobranie krwi (kontrola bilirubiny), a później przychodni do nas położna, także odezwę się jak będę po...

Młody dzisiaj w nocy :szok: Zasnęliśmy ok 23:00... a rano obudzili mnie sąsiedzi bo drzwi się na dole zepsuły... była 03:40... szybko budziłam Franka na jedzenie... pociumkał i dalej spanko do 08:30... nie wiem czy to jest normalne, dzisiaj muszę o wszystko wypytać!

Mikoto to już jutro wow:))))) co do jedzenia szpitalnego u mnie też było całkiem całkiem. Nic prócz picia mi nie dowozili:))

_anula kciuki zaciśnięte!!!!!! informuj nas na bieżąco!

ok resztę nadrobię później:)

Edit: Natisku Wy to biedne jesteście:((( współczuję. Mam nadzieję, że probiotyk wystarczy.... trzymajcie się tam dzielnie.

Do góry