reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Zapomniałam dodać, że u nas znowu jest ciepło od rana, i chyba cały przyszły tydzień ma być nawet do 30 stopni :-) moje nogi nie zniosą tego ciepła od rana mam balony, ja chcę już urodzić w piątek :-D

Mogę się z którąś podzielić chętnie tym słonkiem:-)

Czesc kobietki moje drogie :*
Robaczek, Smile - zdrówka Wam życzę !!
Dmuchawiec - wczoraj mi Luka z takim nadzieniem naleśniki zrobił tj truskawki plus śmietana z cukrem mmmmmmmniam
Gosiak - czekam na wieści z porodówki
Anilek - kciuki za ktg - niech się skurcze piszą :)
I nie wiem co miałam jeszcze pisać :( czarna dziura w głowie. U mnie pochmurno, wczoraj lało cały dzień praktycznie. Do tego te zatoki ;( myślałam, że mi szybko przejdzie,a wczoraj miałam ochotę na pogotowie dzwonić ;( najgorsze jest to, że oprócz zatok, oka lewego, policzka to jeszcze lewa szczeka mnie boli, w tym aż wstyd się przyznać dwa zęby do leczenia ;( Najgorszemu wrogowi nie życzę takiego bólu. Zasnęłam po 23 i pobudka co godzinę, spacery po mieszkaniu - bo jak chodziłam to najmniej bolało. I teraz leżę ściskając się za policzek n bijąc się z myślami czy zażyć znów paracetamol czy jeszcze wytrzymam (zażywałam o 4 żeby dotrwać do rana) hmmm
I dziś 40 i nic ...

mikoto proszę słoneczko slonce.jpg

Załączniki

• slonce.jpg
    slonce.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 16
cześć :-). Wszystkie rodzą !!!!
gosiak - czekam na hota :tak:
Smile - i co i co ???? Byłaś na IP ??? Napisz co się dzieje .
julix - też się rozkręcasz widzę :tak:

A u mnie oczywiście nic się nie dzieje :confused2:. Bezskurczowo , czop przestał się pokazywać .
No to trzymam kciuki za rodzące &&&&&&&&&&&&&&&&& .
Anulka - przerąbane z tymi zatokami i zębami . Oby ból minął . No i dziś terminek masz ale nie pamiętam czy dziś chcesz czy nie rodzić . Jak chcesz to kciukam żeby się Lolek wydostał ;-).

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki

dla tych co juz urodziły gratulacje

dla chorowitków zdrowka zycze

jesli chozi o kapiele to my codziennie terz kapiemy a jesienia co 2 dni bedzimy tak robiłam tez z pierwszym co do spacerków nie trzeba w tej porze werandowac
my na razie bylsimy na dworku 3 razy bo codziennie padało

powiem wam ze mojemu starszemu juz sie w łowie poukladało zrobił sie taki jak wczesniej bradzo by brata całował i nie odstepuje mnie na krok.

mały jest kochany słodko spi w nocy potrafi przespac 5 godzin wiec jestem wyspana

miłego dnia kobietki
nie mam czsu was nadrobic

xez super ze dostaliscie olenke :)

Do góry