reklama
teri114
Fanka BB :)
Isis hahha mój synek tez tak robił a teraz przez Darię też zostałam ochrzczona ... kupką rozbieram ja do kapania biorę golaska na ręce a tu jak nie poszło mamusia cała w kupce podłoga w łazience tez hhah ale mąz miał ubaw ale to on sprzątał ;-)
a synuś jest PRZESŁODKI !!!!!!!!!!!!
a synuś jest PRZESŁODKI !!!!!!!!!!!!
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Xez- apartament nad morzem? Nie zastanawiałabym sie ani chwili. My to se w tym roku pojedziemy- na działkę i spowrotem
Emka- tez myślę, że warto spróbowac, nawet BARDZO WARTO!!!
Isis- mały jest przecudny!!!
My dopiero wróciłyśmy z zakupów. Podkusiło mnie ,żeby pójść do PEPCO po pudełka. A Pepco u nas daleko. Poszłam, a tam remont
I arbuza nie kupiłam bo mi się przypomniało, ze proszku do prania juz nei mam, Kupiłam 7kg, to arbuz by mnie juz wykończył:-(
Emka- tez myślę, że warto spróbowac, nawet BARDZO WARTO!!!
Isis- mały jest przecudny!!!
My dopiero wróciłyśmy z zakupów. Podkusiło mnie ,żeby pójść do PEPCO po pudełka. A Pepco u nas daleko. Poszłam, a tam remont
I arbuza nie kupiłam bo mi się przypomniało, ze proszku do prania juz nei mam, Kupiłam 7kg, to arbuz by mnie juz wykończył:-(
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Czarna- kciukaski zaciśnięte!!!
JUSTA19854
witam
dopiero udało mi sie nadrobić co napisałyście, dziś byłam w pracy i oddałam to co miałam do zrobienia więc teraz mam chwile dla siebie. Chyba się na chwile położę bo jakaś umęczona jestem, wczoraj cały dzień pracowałam na kompie (nawet obiadu nie zrobiłam) i nogi miałam jak balony, wieczorem az bolały jak chodziłam. Oczywiście kupiłam dziś czereśnie po 10zł/kg i już ich nie ma a truskawki czekają aż zrobie z nich koktail do obiadku:-)
ona-to-ma gratuluję słodka Klaudunia
Isis super ze już jesteście w domku z Gabrysiem
Marcysiowa czekamy na fotki
czarna333 trzymam kciuki
dopiero udało mi sie nadrobić co napisałyście, dziś byłam w pracy i oddałam to co miałam do zrobienia więc teraz mam chwile dla siebie. Chyba się na chwile położę bo jakaś umęczona jestem, wczoraj cały dzień pracowałam na kompie (nawet obiadu nie zrobiłam) i nogi miałam jak balony, wieczorem az bolały jak chodziłam. Oczywiście kupiłam dziś czereśnie po 10zł/kg i już ich nie ma a truskawki czekają aż zrobie z nich koktail do obiadku:-)
ona-to-ma gratuluję słodka Klaudunia
Isis super ze już jesteście w domku z Gabrysiem
Marcysiowa czekamy na fotki
czarna333 trzymam kciuki
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Justa- u nas dzis czereśnie po 19zł. Zaczekam jeszcze ze dwa dni i kupię bo nie zdzierżę;-)
JUSTA19854
W sumie u nas też widziałam czereśnie takie po 22zł/kg ale one były duże prawie jak truskawki :-)
reklama