Cześć Kochane!
Ja od rana Was nadrabiam i teraz chwila nareszcie na napisanie
Dzisiaj pospałam do 8.40 - także naprawdę się wyspałam, potem dosyć leniwie zaczęłam dzień. Dopiero kawusia z sąsiadką dodała trochę sił. Teraz od ponad godziny pada - także znów usypiająco się zrobiło.
Dmuchawcu Twój plan dnia mnie nastroił do pracy i tak:
- kuchnia sprzatnięta po obiedzie, były kluchy z truskawami
- dom ogarnięty,
- dwie pilne sprawy załatwione - teraz tylko czekać.
Jutro planuję wziąć się za wieksze sprzątanie, bo najpóźniej w czwartek chcę, aby okna były pomyte, a firanki wyprane. Czeka mnie tylko prasowanie nowych - a tu zapowiada się min. godzina stania przy desce. Jak dopisze pogoda muszę też przesadzić kwiatki z salonu, za bardzo mi się rozrosły.
Czarna kciuki za Was!
gosiak super zdjęcie!
Czereśnie nadal u nas w cenie - niestety
, ale za to nadrabiam arbuzem. Ten deszcz nie nastraja mnie do niczego - siadłam na kanapie i patrzę w okno, zaklinam przy tym pogodę
co by sie wypogodziło.
Marcysiowa widziałam zdjęcie Dziewczynek na WZ - ślicznotki!
Ja od rana Was nadrabiam i teraz chwila nareszcie na napisanie
Dzisiaj pospałam do 8.40 - także naprawdę się wyspałam, potem dosyć leniwie zaczęłam dzień. Dopiero kawusia z sąsiadką dodała trochę sił. Teraz od ponad godziny pada - także znów usypiająco się zrobiło.
Dmuchawcu Twój plan dnia mnie nastroił do pracy i tak:
- kuchnia sprzatnięta po obiedzie, były kluchy z truskawami
- dom ogarnięty,
- dwie pilne sprawy załatwione - teraz tylko czekać.
Jutro planuję wziąć się za wieksze sprzątanie, bo najpóźniej w czwartek chcę, aby okna były pomyte, a firanki wyprane. Czeka mnie tylko prasowanie nowych - a tu zapowiada się min. godzina stania przy desce. Jak dopisze pogoda muszę też przesadzić kwiatki z salonu, za bardzo mi się rozrosły.
Czarna kciuki za Was!
gosiak super zdjęcie!
Czereśnie nadal u nas w cenie - niestety
Marcysiowa widziałam zdjęcie Dziewczynek na WZ - ślicznotki!