reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Nika ale szybciutko wychodzicie! Super!!! Najszybciej sił i tak nabierzecie w domu.

Dmuchawcu
mnie by taka wymiana suług pasowała
content-saute.gif
Cena czereśni zaporowa
Hein33.gif
No, Kochana uwijasz się! Ja też cały czas w obiegu - ale za chwilę idę obiad zrobic, bo zgłodniałam.

U nas zaczęło bardzo grzmieć i się błyskać, oby bokiem przeszło. Oglądałam wiadomości - strasznych szkód burze narobiły.

reklama
mikotku nie szkodzi bo ja juz nie karmię nie mam pokarmu :-(

nika fajnie że już do domku :tak:

u nas goście okazali sie bardzo wyrozumilali i nawet nic nie mówiłam że nie chce szybko odwedzin a pierwsi goście będą dopiero w tą niedziele Daria będzie miała już równy miesiąc :tak: mieli być teraz w ta ale dzieciaki maja katary więc sami odłożyli przyjazd :tak:

Daria najbardziej upodobała sobie Dawida pokój i najszybciej zasypia na jego łóżku dobrze że Dawid w szkole bo nie chcemy nadużywać jego gościnności ;-):sorry2: no ale u niego sa takie fajne ciekawe zielone ściany bo u mamy i taty to takie nudne beżowe ;-):sorry2::cool2:

u nas sie dzis chmurzy i tylko patrzec jak spadnie deszcz

Dzieki Kochane za mile slowa i mam nadzieje, ze jak zaczniemy to rzeczywiscie wszytskie razem i to w ilosciach hurtowych:-D. Mnie tylko przeraza, ze jak jutrzejszy masaz nie pomoze (o ile mi zrobi) to na wywolywanie dopiero 19 czerwca :dry:
No nic ide sie za cos wziasc bo przesiedzialam godzine bezczynnie

fioletowa i jak idzie Wam dieta? Teraz juz chyba przyzwyczailiście się do zmian?

na razie nei było takiej ścisłej, dopiero od dziś - wcześniej nie dawaliśmy mu ziemniaków za bardzo ani indyka, ale np słodycze jadł [a tam i kukurydza i ziemniaki]
od dzisiaj lecimy na cateringu i zakazie wszystkich rzeczy, nie wiem jak on się ogarnie, ale musze coś zrobić ze słodyczami w dumu [zjeść? ;-)]

dzięki dziewczyny za odpowiedz odnośnie krwawienia pytałam dlatego że ja jeszcze krwawie przez 2 tygodnie leciało mi tak solidnie że zuzylam chyba roczny zapas podpasek a teraz od 3 dni nsze wkładki ale one czasem nie dają rady czasem przez kilka godzin nie ma nic a zauwazyłam że jak cos podnosze to jeszcze solidnie poleci zastanawiam sie kiedy się to skończy i kiedy dostane normalnego okresu

teri to zależy od porodu - niby po cc powinno byc krócej, ale mi poprzednio bite 6 tyg leciało, a @ dostałam po pół roku

u nas z gości była tylko w szpitalu moja mama z tatą i mój mąż
zresztą, krótko byliśmy i wolałam żeby jakby już to szli do Artura, a u nas w szpitalu i tak do sali mogła wchodzić jedna osoba na raz, a resztę wyganiali na świetlicę, a świetlica była poza oddziałem i nie wolno było tam wywozić dzieci - czasem dobre są "stare" przepisy ;-)

w domu - pojechaliśmy do rodziców - tu moja babcia z dziadkiem widzieli młodego i moja siostra i brat
poza tym do nas przyjechali teściowie i szwagierka i na razie tyle z gości
kuzynka miała przyjechać, ale jej synek sie pochorował, wic odwołała wizytę [ja jestem jego chrzestną, a ona będzie chrzestną Filipa]
i tyle

ech u mnie tez zalega prasowanie
poza tym milion rzeczy do zrobienia
ale powoli ogarniam - w sumie po weekendzie tyle jest zawsze do ogarnięcia, że nie wyrabiam

a pochwalę jeszcze męża - jak byliśmy w szpitalach to nam cała działka zarosła, chwasty przy kompostowniku urosły do półtora metra ;-) teraz w trzy dni mąż urządzał sianokosy ;-) i w końcu widac nasze mini drzewka w ogródku ;-)

Sara prasuj, prasuj - ja właśnie skończyłam.

Palindromea trzymam kciuki mocno!!!

teri
masz mądrych i wyrozumiałych gości - oby wszyscy takie mieli podejście.

Lecę się ogarnąć...

Wchodzę i tu takie info, no Palin kciuki z całej siły! Widać, że ojciec wojskowy :D
U mnie nadal nic, czekamy, aż się Panienka zdecyduje, jutro kontrola w szpitalu.
Co do czereśni u nas po uwaga uwaga 35 zł !!!!!
Niestety nie mogę siedzieć przy kompie, bo mi coś strzeliło w kręgosłupie i albo stac albo leżeć...
Jeszcze na szybko Betty kciukasy i Xez z całego serca gratuluję :*

reklama
Palin no proszę !!!! W genach ma dyscyplinę i trzymanie się terminów po mamusi :-). A Ty tak narzekałaś , ze uparciuch ;-)
Kciuki mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na Hoty :tak:

Do góry