reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Gabryś jest śliczny. I liczyć już umie. Paluszki policzone.

Serio dziewczynki nie jadłyście szparagów? Mają tylu zwolenników co przeciwników. Ja należe do tych pierwszych. Uwielbiam zupkę szparagową- miodzio i szparagi ugotowane w osolonej wodzie, polane bułką tartą z masełkiem. Mniam.
A siuśki faktycznie inaczej "pachną"- jakby po antybiotyku. A mają fool dobroczynnych składników.

ona-to-ma: kciuki &&&&&&&&&& A co to jest te crp? Bo nie wiem.

Dziewczyny - wpadam na chwilę - poradźcie coś.

Mój W. układał płytki dzisiaj i przy wycinaniu przejechał sobie tą płytką po nadgarstku przecinając tętnicę - krew była wszędzie, "sikała" do góry - byliśmy w szpitalu, jest szew. Ale teraz jest mu baaaaardzo słabo, na zmianę jest zimny i gorący, blady i czerwony - nie wiem co robić??!!

Przepraszam, że o sobie ale takiej "awarii" się nikt nie spodziewał :///

Kurczę- może jedźcie na pogotowie. Lepiej dmuchać na zimne...

Ja wyszorowałam wanienkę, wyprasowałam ciuszki małego, które dostałam od koleżanki i wyprałam. I pieluchę flanelową pod tyłek do wózka i poszewkę na jaśka i kocyk z biedronki. Fura gotowa do użytku, jacuzzi też. Ale zaczynam mieć to, co chyba dmuchawiec: może jeszcze się Adasiu nie rodź, bo jeszcze to, to, to i to jest do zrobienia... :rolleyes2:A mamusia tempo pracy ma zawrotne... ;-)

Ostatnia edycja:
Ariena to nie są żarty! Jedźcie na pogotowie!

anilek CRP (białko C-reaktywne) jest czułym wskaźnikiem ostrych i przewlekłych stanów zapalnych - szczególnie związanych z infekcją bakteryjną.

Ostatnia edycja:
Ona trzymam mocni kciuki. Wiem ile stresu z przedluzonym pobytem w szoitalu sie wiaze. Tule i mam nadzieje ze szypko was wypuszcza.

Gabrysiu ale jestes sliczny !!

Dmuchawcu no wlasciwie caly czas siedzialo sue z cyckiem na wierzch wiec jak na moment zdjelam stanik to nawet nik jie zauwazyl. Potem kladlam malego i sie przykrywalam i nic widac nie bylo:-) glowke klade ciut wyzej niz piersi. Do tego jak pdzychodzil ktos do dziewczyn a ja kangurowalam to wychodzili do pokoju odwiedzin.
Teraz wlasnie sobue tak lezymy i naprawde polecamvta bliskosc.

Ale dzis smaki robicie. Najpierw frytki teraz szparagi. Bardzo mi smakuja ale jeszcze jie potrafie wymyslac z nich duzo.

Isis, piekny ten Twoj syneczek!!!

Robaczku, i ja kanguruje - piękna sprawa, po takiej sesji, u mnie 2h mały jest jakby bardziej spokojny, wyciszony. A i dla mnie to wspaniale uczucie, dające wyciszenie i relaks :)

Ona, trzymam kciuki!!!

Gosiak, to dla mnie brzmi jakby coś sie rozkrecalo powoli :)

reklama
hej laseczki
mam do was pytanko czy za nim wyszliscie na pierwszy spacerek werandowaliwscie swoje maluszki czy od razu na dwoerek i ile trwały pierwsze spacerki?
z góry dziekuje za informacje
bo chcetnie bym z małym juz wyszła ma juz tydzien i dwa dni.

Do góry