reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Gabryś jest śliczny. I liczyć już umie. Paluszki policzone.

Serio dziewczynki nie jadłyście szparagów? Mają tylu zwolenników co przeciwników. Ja należe do tych pierwszych. Uwielbiam zupkę szparagową- miodzio i szparagi ugotowane w osolonej wodzie, polane bułką tartą z masełkiem. Mniam.
A siuśki faktycznie inaczej "pachną"- jakby po antybiotyku. A mają fool dobroczynnych składników.

ona-to-ma: kciuki &&&&&&&&&& A co to jest te crp? Bo nie wiem.

Dziewczyny - wpadam na chwilę - poradźcie coś.

Mój W. układał płytki dzisiaj i przy wycinaniu przejechał sobie tą płytką po nadgarstku przecinając tętnicę - krew była wszędzie, "sikała" do góry - byliśmy w szpitalu, jest szew. Ale teraz jest mu baaaaardzo słabo, na zmianę jest zimny i gorący, blady i czerwony - nie wiem co robić??!!

Przepraszam, że o sobie ale takiej "awarii" się nikt nie spodziewał :///

Kurczę- może jedźcie na pogotowie. Lepiej dmuchać na zimne...

Ja wyszorowałam wanienkę, wyprasowałam ciuszki małego, które dostałam od koleżanki i wyprałam. I pieluchę flanelową pod tyłek do wózka i poszewkę na jaśka i kocyk z biedronki. Fura gotowa do użytku, jacuzzi też. Ale zaczynam mieć to, co chyba dmuchawiec: może jeszcze się Adasiu nie rodź, bo jeszcze to, to, to i to jest do zrobienia... :rolleyes2:A mamusia tempo pracy ma zawrotne... ;-)

Ostatnia edycja:
Ariena to nie są żarty! Jedźcie na pogotowie!

anilek CRP (białko C-reaktywne) jest czułym wskaźnikiem ostrych i przewlekłych stanów zapalnych - szczególnie związanych z infekcją bakteryjną.

Ostatnia edycja:
Ona trzymam mocni kciuki. Wiem ile stresu z przedluzonym pobytem w szoitalu sie wiaze. Tule i mam nadzieje ze szypko was wypuszcza.

Gabrysiu ale jestes sliczny !!

Dmuchawcu no wlasciwie caly czas siedzialo sue z cyckiem na wierzch wiec jak na moment zdjelam stanik to nawet nik jie zauwazyl. Potem kladlam malego i sie przykrywalam i nic widac nie bylo:-) glowke klade ciut wyzej niz piersi. Do tego jak pdzychodzil ktos do dziewczyn a ja kangurowalam to wychodzili do pokoju odwiedzin.
Teraz wlasnie sobue tak lezymy i naprawde polecamvta bliskosc.

Ale dzis smaki robicie. Najpierw frytki teraz szparagi. Bardzo mi smakuja ale jeszcze jie potrafie wymyslac z nich duzo.

Isis, piekny ten Twoj syneczek!!!

Robaczku, i ja kanguruje - piękna sprawa, po takiej sesji, u mnie 2h mały jest jakby bardziej spokojny, wyciszony. A i dla mnie to wspaniale uczucie, dające wyciszenie i relaks :)

Ona, trzymam kciuki!!!

Gosiak, to dla mnie brzmi jakby coś sie rozkrecalo powoli :)

reklama
hej laseczki
mam do was pytanko czy za nim wyszliscie na pierwszy spacerek werandowaliwscie swoje maluszki czy od razu na dwoerek i ile trwały pierwsze spacerki?
z góry dziekuje za informacje
bo chcetnie bym z małym juz wyszła ma juz tydzien i dwa dni.

Do góry