reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Sa-raa- ale ja na fb tylko do grupy "bb-czerwcówki' mam dostęp, a tam chyba jej nie ma. W każdym razie mało tam się dzieje, więc chyba o inną grupę Ci chodzi.

Dziś to ja powera nie mam zdecydowanie. Snuję się po domu i nic z tego nei wynika. Eh.... może jakis kopniaczek od którejś?

reklama
Heloł :-)

Udało mi się Was nadrobić ;-) u mnie pogoda też całkiem całkiem, nawet słoneczko się przebija :-D ja dzisiaj poprasuje ciuszki, które ostatnio kupiłam, dopakuję i ciuszki będę miała gotowe dla małej do szpitala :-) jutro jeszcze się wybiorę z M. do Supher-Pharmy po podkłady poporodowe, po 3 z kawałkiem są z kartą klienta :-D

Anilku
gratkki 38 tc :biggrin2: co do tempa chodzenia to też tak mam jak Ty i Dmuchawiec ;-) z kim nie idę gdzieś to od razu komentarz "ale Ty wolno chodzisz!!" se myśle a jak mam iść, jak to dla mnie jest normalny chód?
Misianka kciuki za rozkręcenie :biggrin2:
Natis oby kolki już nie dokuczały ;-)
Julix na pewni się rozkręci lada moment :tak::-D
MatkaEwa gratki rozpoczęcia 40 tc :-D i kciuki za wizytę :biggrin2:
Anula kciuki za ktg i za rozkręcenie :biggrin2: może Tosia wyczuwa, że coś się święci ? ;-):-D
Kari 100 lat!!! :biggrin2:
Robaczku no to super niespodzianka dla synka :-D
Palin no to super, że udało się Aro załatwić dłuższy pobyt z Tobą! :-D Co do kolekcji filmów to niestety obejrzałam wszystko kilkanaście razy i jakoś na razie nie ciągnie mnie do mojej biblioteki filmowej ;-) a czemu nie blondynek? ;-) moi bracia jak byli mali to blondynki jasne jak cholera, a rodzice są szatynami ;-) kciuki za wizytkę :-D
Gosiak gratki końca 40 tc :-D kciuki aby dzisiaj się rozpoczęło :biggrin2:
Mikotku dzisiaj rozpoczynamy 38 tc :-)
Teri super, że córcia daje Ci pospać w nocy ;-) faktycznie śpioszek z niej jest :-D
Asiulka kciuki zaciśnięte :biggrin2:
Fioletowa no to faktycznie, dobrze, że wcześniej poszłaś z tym :tak: teraz kciuki abyś szybko wyzdrowiała, żeby te antybiotyki wystarczyły co masz :tak:
Dmuchawcu jeżeli potrzebujesz to mogę Cię kopnąć w cztery literki abyś dostała małego powera ;-):-)

Idę wstawić wodę na ryż żeby wszamać sobie zupkę pomidorową :-)

Ostatnia edycja:
Mikoto - o wlasnie haremki tez gdzies mam!!! ze ja o nich nie pomyslalam :-D ale topy to niestety, moze w jedna bokserke sie jeszcze wcisne i tyle reszta czeka cierpliwe, wiec oby po porodzie brzuchol jakos w miare spadl :-) bo gorne partie mimo ze wieksze upcha sie
Dmuchawcu - moze byc i koszula, wazne a by wygodnie bylo

Ja dzis na obiad upieklam kurczaka to pewnie za godzinke zjem, jak na razie na owocach lece bo nie mam na nic innego ochoty

Dziś się nie mogłam zdecydować co zrobić na obiad i zrobiłam: szparagi, placki ziemniaczane i dorsza :) Nic do siebie nie pasuje, ale się najadłam :). Teraz czy moi Panowie będą chcieli miksować, zobaczymy.
U mnie oznak porodu brak, a dziś termin według lekarskich wyliczeń om, jutro termin om według moich wyliczeń :)
Nadal mnie dół napierdziela, dobrze, że mąż wroci dzisiaj wcześniej. Co do ubrań to mam 2 sukienki takie, w które teraz wchodzę, takie rzymianki. one na gorączki są idealne.

Anilek na takie bolesne w czyszczeniu rany dobry jest octenisept, nie szczypie.

Ja tylko na chwilkę, własnie napchałam się frytkami i za chwilę zmykam na zakupy do Leroy Merlin... generalnie to jade z bratem przy okazji pochodzić zeby nie siedziec w domu. Coś mi się dzisiaj brzucho spina co chwilę.

anilek77 można też pryskać Octenisept na rany, szybciej się goi

Marys dokładnie!

anilek to miło ze strony nauczycielki - ale smakowitości narobiłas na obiad!

Dmuchawcu kopniaczek potrafi zdziałać wiele, także skoro prosisz...
tralala.gif

Sara ja tez lubię jak dziewczyny dużo piszą!

gosiak, jullix ale pyszności - szparagi bym z chęcią wsunęła
sliniak_2.gif
Jak je przyrządzasz?

Justa udanych zakupów!

anula
mnie tez kusi wyjazd do Ikei, ale mam jeszcze chwilę na zastanowienie...

U nas wielka czarna chmura, grzmi - także z jęzorem na brodzie zbierałam pranie, ale może nic z tego nie będzie - oby, bo ja juz mam dosyć burz!

reklama
No nadrobić Was czasem jest mega wyczynem :-p

Opis KTG na wizytowym :happy:

Madzia -
dziś niespecjalnie mam wenę na imprezę, ale do tego kolegi po prostu wstyd nie pójść (o nas zawsze pamięta, zawsze możemy na niego liczyć i w ogóle jest taki, że trudno go nie lubić). Nie pójdziemy na długo, ale chociaż troszkę, złożyć życzenia, wręczyć prezent, odśpiewać po "hawajsku" w chórku sto lat (pod jego "dyrygenturą" :-D )...

Matka Ewa
- nie wiem, czy będę miała siły na tańce, ale może coś zadziałam ;-)

Minnie - oj dwie ciężarne do tej miseczki czereśni - chyba trzeba by ugotować kisiel do walki ;-) Dziś się zmądrzyłam i kupiłam truskawki. Aro niespecjalnie przepada, chyba, że z makaronem i śmietaną - będzie więcej dla mnie :-D

Co do ubrań, to zawsze wolałam luźne dłuższe bluzki - i teraz ponad połowa na mnie pasuje, mimo brzuszka. Gorzej z dolną partią odzieży. Ale kupiłam na straganach takie najzwyklejsze, chińskie krótkie spodenki (a'la alladynki) - nie mają żadnej gumki, są cieniutkie - idealne na gorące dni (takie jak dziś). A na chłodne - mam 1 wycieruchy ciążowe.

Do góry