reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam wieczornie ...

Właśnie wylazłam spod prysznica - depilacja była masakrą :-D Torba spakowana, ciężka jak cholerka, jutro pobudka o 5.30, chyba nie zasnę z wrażenia albo odwrotnie padnę jak kawka (wolę to drugie) ;-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie jutro, bo zaczynam mieć pietraaaaaaa .... :eek:

Asiulka ja byłam w pn u mojej gin i od razu dała mi skierowanie na konkretny termin cc, nie wiem po co iść do szpitala i czekać, może jakieś badania będą ci jeszcze robić? Obyś w piątek miała cc - trzymam kciuki za to ;-)

Ciekawe jak tam Kari ???

Nie pamiętam która pisała, że piekła drożdżówkę z truskawkami - ale mam smaka na takie ciacho :-)

Dziewczynki życzę Wam spokojnej nocki i odezwę się jutro jak już będę "po" (spisałam sobie nr tel do dziewczyn w razie czego przekażą wieści, a jak będę na siłach to z komórki coś skrobnę, bo lapka nie będę miała) Buziaki ;-)

reklama
Divinee gratuluje!! Wczoraj listę przegladałam i właśnie myślałam co tam u Was a tutaj proszę :-D

ISIS kciuki mocno zaciśnięte!!

Ja wróciłam z Łodzi z wizyty ok. 19tej. Ze skurczami, bólem brzucha i sennością. Mam sie trzymać do 14tego ale szczerze mój dr. Sam nie wierzy, że dam radę. Mały ok. 3900gr waży.

Idę spać dalej.
Spokojnej nocy a rodzącym szybkiej akcji i porodu :-D

sara 3900 toż to jest co nosić i rodzić, ciekawe ile mów smok waży i jaki duży będzie :-)
Isis ja za ciebie też trzymam mocno kciuki, oby nie bolało tak mocno jak myślę że będzie.
mam stracha...
trzymajcie za mnie && bo z stresu to mały mi się uaktywnił :sorry:
odezwę się na kom do którejś z was laski, - mam nowy aparat, jak mi się uda to może nawet się zaloguję na bb choć ja noga jestem z nowoczesnej technologii :confused2:

trzymajcie się kochane :tak:

Isis , Asiulka - kciuki za jutro
Betty - za Ciebie rowniez, aby wszystko sie rozkrecilo
Nika - dziekuje, robie co moge, aby dziecie zechcialo wyjsc, ale Ci nasi czerwcowi chlopcy to jakies uparciuchy
Sara - ladnie Twoj "szkrab" wazy :-D

Objerzelismy z Malzem film, wykapalam sie. Jakos krzyz dziwnie boli i brzuch :confused2:ale Maly fika, wiec to tylko takie straszaki
CIekawe jak Kari sobie radzi.
Zycze spokojnej nocki :tak:

I ja się witam wieczornie.
Właśnie arbuzem się obżeram. Mąż się kąpie, dzieci śpią, jest fajnie:-D

Isis, Asiulka- trzymam kciuki za Was!!!

Śpijcie dobrze, mamuśki!

isis i asiulka kciuki zacisniete za jutro!

Ja sie dalej zmagam ze skurczami.....juz sie nawet przyzwyczailsm hehe ;)

sa-raa 3900 niezla waga!

dmuchawcu Ty arbuzem a ja truskawkami :) Najadam sie ich na zspas ;)

Ide spac! Do jutra!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na moment wpadam . Nie czytalam Was dzis chba goraco sie robi ? Zauwazylam ze w koncy na Kari przyszedl czas. Super:-)
Postaram nadrobic jutro. Napisze tylko co u nad
Lampy o poludniu zostaly odstawione bo bilirubina spadla. Konfliktu krwi nie mamy :-). Z ranka znow badania i znow czekanie czy wychodzimy czy nie. Hubi mma juz cala roczke poklute bo codzien krew ma pobierane:-( na szczescie nie placze, czasem nawet spi.
Z karmieniem postepy. Ladnie chwyta lewa piers nad prawa pracujemy i na wieczor zlapal mi o oproznil ja i jestem przeszczesliwa ze nie musze sciagac w nicy mleczka:-)

Klade sie spac bo ostatniej nocy spalam tylko 3 godzinki

Do góry