reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Kari kciuki zaciśnięte aby malutki już wyszedł niedługo

Właśnie zjadłam obiadek, kuchnia posprzątana - w szafkach, na szafkach, lodówka umyta...
Kącik dla maleństwa przygotowany,później wrzuce fotke jak zgram. Zostało jeszcze uporządkowanie w szafach ubraniowych no i to niekończące się remontowanie.:-) ale i tak dobrze mi dziś poszło, a może to power przed porodem.

reklama
Dmuchawiec przeslij mi proszę troszkę słoneczka ;-) Bo u nas pochmurno, zimno i pada deszcz :wściekła/y:

Kari kciuki mocno zaciśnięte :-) Oby szybko poszło ;-)

Ja podreptałam do apteki po herbatkę na laktację i lewatywę (zrobię sobie wieczorem sama, bo nie wiem czy w szpitalu robią)

Ale odjechałam :shocked2: Nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Sms od Aro mnie obudził - ruszam na dworzec po niego.

Dzika
- wczoraj na wizycie czopa jeszcze było, a dziś na wkładce raptem trochę cienkich, podbrązowionych pasemek, więc nie sądzę, żeby wyszedł już cały.

Kari
- ale zastrzeliłaś. &&&& z porodem. Czekamy na Ciebie i Małego Kariego :-D

Kobietki mam pytanie - czy któraś z Was robiła posiew moczu? Ile to kosztuje?
Dziś odebrałam wyniki morfologia i mocz, no i wynik bardzo liczne bakterie - wskazane jest wykonanie posiewu moczu.

W sobote mam wizyte i może do tego czasu uda mi się zrobić ten posiew.

kari&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mega kciukasy zaciśnięte :-)

ja się ogoliłam tam na dole, z lusterkiem oczywiście bo nic bym nie zobaczyła,a tam taka biała wydzielina, jakby śluz ale nie wylatuje tylko siedzi,, to czop ?

Asiulka- mam to samo, cos siedzi co widac "golym okiem" i nie wiem co to....dzis troche czegos wylecialo wiecej i nie wiem co o tym myslec, a zauwazylam do wczoraj.
Wiec siedze cierpliwie na pilce teraz i ruszam sie. Co chwile mam takie klucie i parcie na szyjke, ale nie sa to skurcze bo za czesto by byly :-D

Hej, nadrobiłam Was na szybko
hello.gif

Kari trzymam kciuki!

Palindromea
ale Ci Aro nie spodziankę zrobił!

Wczoraj położyłam się ok. północy, wstałam po 7 i szybko się wyszykowałam, bo czekało mnie trochę jazdy - dopiero niedawno wróciłam, ale miałam kilka godzin przerwy, także nie goniłam bardzo, Ten czas wykorzystałam na pranie, odkurzanie - czeka mnie jeszcze troche pracy dzisiaj, ale to raczej juz relaks będzie, także jak tylko się z tym obrobię wpadnę do Was na dłużej, buziaki Kochane!

reklama
asiulka- jeśli ma taką ciągnącą się konsystencje jak "katar" to czop.

kari- szybkiego porodu!!!!!!!!!

Ja posprzątałam łazienkę, zamroziłam szpinak i upiekłam drożdżówkę z truskawkami ale zapach...... zobaczymy czy na poród pomaga:-D

Do góry