reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Isis - ja właśnie dziś pytałam o to lekarza, czy ta książeczka wystarczy, czy muszę robić badanie. Powiedział, że normalnie honorują taki dokument potwierdzający grupę, tylko wpis musi być wyraźny (w mojej pierwszej się już nieco wytarł).

:szok: Co za kolos. U nas taki Szkrab byłby monitorowany, ale to Wielka Brytania - po tym co piszą, to jakoś mnie nie dziwi.

Nika - podziel się tymi skurczami. Gdybym miała jakieś, to gin byłyby skłonny położyć mnie i pomóc rozbudzić większe, aż do pożądanych efektów. "Ale bez skurczy urodzić się nie da".

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, ze się nie udzielam ale jakoś nie mam weny ostatnio bo czas jest. Przeraża mnie ten remont w mieszkaniu, boję się że mąz sie z tym nie uwinie do porodu. Niby termin porodu mam za dwa tygodnie, ale tak jak niektóre z Was sądzę ze też będę po terminie. Dobrze, ze w sobotę wizyta może tam się czegoś dowiem bo poprzednia była miesiąc temu. Coś te czerwcowe chłopaki nie spieszą się na tą stronę brzuszka….

Mikoto też jestem spakowana w jedna torbę, do szpitala mam 15km wiec w razie czego ktoś mi potrzuci jak coś zabraknie.

Palindromea też się obawiam tego mycia jajek:szok:

Morena masz kobieto super forme, tylko zazdrościc i cieszyć się maleństwem:-)

Dziewczyny majace synkow jak myc siusiaka? Jak przemywac, wiadomo dupka, jajeczka pod z boku itd.ale co z siusiakiem? Odginac cos czy na razie nie?

Kari teraz rozumiem, myslalam, ze wszyscy macie leciec. Ktorego jest wesele? Ale to i tak juz pewnie nie dasz rady, musialabys tak jak kiedys pisalas przed czasem urodzic.

Moje wszystkie dzieci spia:-) jak cicho, jak milo, tylko co z moim snem, odszedl na zawsze??? Jak mozna byc zmeczonym a nie moc spac??? Nooo tyle bo wstal ksiaze i piszczy do cyca:-)

Paulus - czasem tak bywa. Tak człowiek jest zmęczony, ze nawet zasnąć nie może. Trzeba się wtedy solidnie zrelaksować, ale jak tu relaksować, jak trzeba być na zawołanie Księcia? ;-)

Dziewczyny, czy to możliwe, żeby badanie u lekarza spowodowało skurcze? Najpierw Mikołaj się strasznie rozszalał, a teraz zaczyna mnie nieźle spinać...

Paulus - U nas zaleceniem lekarza było nie ruszać!!! I skończyło się stulejką :-( tym razem mam zamiar ściągać :yes: może nie od razu ale jak już opanuję sytuację i na spokojnie będę kąpać wtedy napewno.
Higiena chłopców jest wiele prostsza niż dziewczynek :yes:

Palin możliwe!! Trzymam kciuki!

Hej.
Ja dziś na dietce lekkostrawnej, bo mam dość tych rewolucji jelitowych. Ciekawe czy mi przejdzie. Jakby co, w czwartek wizyta, więc poczekam.

U diabetologa ok, na ploteczkach też fajnie. Byłam też u mamy na kawce, bo ma dziś urodziny. Wróciłam zmęczona jakbym nie wiem co robiła...

palin: rodzisz?
nika: a jak u ciebie?

anilek tak teraz co 12, 15 minut mam skurcze....ale nie za mocne....Leze sobie i licze. Malz i siostra mi zapowiedzieli ze mam nie rodzic bo oni sa jeszcze nie gotowi ;)

A tak serio to z takich skurczykow to mi sie raczej Maja nie urodzi...no chyba ze sie rozkreci?

reklama
Pauluś - zalecaja nie sciągać napletka . Ja delikatnie tylko - żeby ujście cewki moczowej przemyć odciągałam i synek nie miał żadnych problemów . Tym razem też tylko delikatnie podczs kąpieli zamierzam :tak:
Palin - może dziś ????
Nika - no jak tak dalej regularnie i częsciej będą się pojawiać to kto wie ....

Do góry