reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Anusia - sliczne Twoja dzieciaczki sa
Morena - dzieki, dajesz nadzeje naszej wadze i trzymam kciuki za dobre wyniki
Paulus - super, ze jestescie juz w domku i niecierpliwoscia czekam na opis porodu - mam nadzieje, ze mnie uspokoisz :tak:

Podziwiam wszystkie mamusie, ktore juz maja dzieci, ze dajedzie rade. My tu zastanawiamy sie jak poradzimy sobie z jednym , jak wszystko sie zmieni i dzieki Wam mysle pozytywnie. Dziekuje Wam

reklama
hej laski
produkujecie na maksa
wiec ja znow tylko o sobie ;-)
dzisiejsza nocka już była mniej fajna, młody wstawał z 5-6 razy, ale daliśmy radę
teraz skubany tez nie chce spać
ja ogarniam papierowe roboty, potem muszę ogarnąć prania i obiad, półtora tygodnia wycięte z życiorysu, a zaległości jakbym miesiąc była na wyprawie dookoła świata odcięta od wszystkiego

Smile juz niedlugo poprzytulasz malenstwo :-)

Dmuchawiec, Matka ewa macie racje. Juz 4 doba i mlody ssie lepiej:-) przybrsl 100gr!:-) ni i kangurowanie wciaz stosujemy. Jest bardziej cierpliwy odkad tak sobie na golaska sie przytulamy:-)

Fioletowa ja sie az boje powrotu do domu tego prania powroyu do pracy.. Co rusz juz do mnie dzwonia z firmy.

Anusiak ciesze sie ze gozek sie zmniejsza. A fotka przeslodka!

Morena trzymam kciuki za wyniki. Beda napewno prawidlowe. Ja tez wciaz tylko przytulam Hubertka i napatrzec sie nie moge na niego.
Najlepiej mi jak sie przytulamy:-)

Mam znow chwile na relax.

Moja wspollokatotka jest nienormalna. Wlasnie wyrzucila swojego faceta tylko dlatrgo ze przyszedl.... A on grzecznie wyszedl jak ta go obluzgala..

Caly czas was podczytuje bo nie moge przegapic kolejnych porodow. Robi sie to wrecz ekscytujace:-)

Witam się i ja. Dzisiaj tak późno, bo cały ranek kwitłam na Izbie P. Wieczorem coś ciśnienie zaczęło mi skakać, w nocy mała praktycznie się nie ruszała, rano powtórka z ciśnienia, więć pojechałam skontrolować.
Oczywiście na miejscu nawet ciśnienie miałam dobre (jak nie ja). W sumie uspokoiłam się, miałam ktg zrobione (zapis piękny), lekarka badała mi wody (czyste są). Mam cudowne rozwarcie - 1 cm hahaha (po tygodniu skurczów) :laugh2: ale czopa brak. Mam dać Ewce tydzień, potem kolejna kontrola poterminowa na IP. Postaram się ponadrabiać później, teraz idę jeść truskawki, bo już zaśliniłam klawiaturę.

Hej hej,

ja rowniez jeszcze w dwupaczku. Wczoraj troche za bardzo zaszalalam z domowymi robotami (nawet z rozpedu umylam 2 okna dachowe) i czulam, ze brzuszek co chwila sie spina i troszke tez potem pobolewal, ale dzis juz spokoj i cisza na pokladzie :-D Ja mysle, ze wywolywanie owszem, moze byc skuteczne, ale tylko i wylacznie wtedy, kiedy dziecko jest gotowe do przyjscia na swiat... sama sie zastanawiam, kiedy te moje dziecie sie zdecyduje, ale wciaz staram sie sobie uswiadamiac, ze jeszcze ma czas. Kazdy dzien w brzuszku jest dla naszych Malenstw bardzo wazny :tak:
Dzisiaj w nocy zlapal mnie pierwszy raz skurcz w lydce. Od razu otrzezwialam i natychmiast naciagnelam odruchowo stope i od razu puscilo - troche rano potem jeszcze czulam ta lydke, ale juz na szczescie przeszlo. Nie biore juz magnezu i nie bede chocby nie wiem co!

Palindromea - tez myslalam, ze to od tych owocow tak duzo do kibelka latasz, bo zjadasz ich spore ilosci, ale skoro piszesz, ze juz dluzej to trwa, to moze rzeczywiscie sie oczyszczasz. Kurcze tez bym tak chciala, chodze raz dziennie, ale jakos chyba mi na cos dziecie uciska, bo musze sie sporo napracowac, a zaparcie to nie jest na pewno :confused2:

Kari - sprobuj troche przyhamowac, odpocznij. Nie musisz ciagle pucowac i sprzatac. Jak ja bym ciagle byla w biegu, to tez by mnie wszystko ciagle bolalo i mialaby dosc. Przy kazdej sposobnosci poloz sie lepiej i zbieraj sily.

Anusia - cudne Twoje dzieciaki!!

Natis, fioletowa i wszystkie swiezo upieczone mamusie - kciuki za lepsze nocki, za dobra organizacje, za pozegnanie zoltaczek i grzeczne dzidzie!

Hej, wracam wlasnie od anestezjologa. Wywiad szybciutki byl wiec potem poszlismy na IP na ktg. Mloda mocno zaspana byla i zapis nie wyszedl zbyt ladny. Wiec sie poruszalam i powtorzyli zapis. Potem bylo juz ok. Za tydzien kolejny zapis ktg mam zrobic. Dostalam jskas masc na obrzeki i tabletki tez. Od dzis tez koniec z fenkiem.... chmmm ciekawe jak zareaguje?
Na ktg zapisaly sie 3 skurcze takie do 70.

Jak tak siedzialam na IP to sobie myslalam ze juz bym chciala aby sie cos dzialo...i z zazdroscia patrzylam na te dziewczyny kyore byly przyjmowane na oddzial.....ja tez bym juz chciala....zostalo mi 1,5 tygodnia.....wytrzymam ;) ;)

No i nie zrobiłam badania na grupę krwi, bo wynik jest dopiero za 3-4 dni, a ja potrzebuję na czwartek :baffled: Pani w lab powiedziała, że w szpitalu na miejscu powinni mi zrobić tzn. ja mam oryginał swojej grupy ale na panieńskie nazwisko i moja gin mi powiedziała, że jak trafię na durnego anestezjologa to się może czepiać - no trudno, wezmę to co mam i się zobaczy - poza tym wszystkie inne wyniki, które potrzebne to mam zrobione :-)

Kari ja mam jednak nadzieję, że dzieciątko się zlituje i zechce wyjść samo bez wspomagaczy ;-)

Natis super, że nocka przespana ;-) Trzymam kciuki za kolejne udane i przespane nocki :-)

Anusia widok Twoich pociech cudowny :-) Już nie mogę się doczekać kiedy ja takie fotki będę pstrykać ;-)

Idę poodkurzać, bo syf straszny ...

Dziewczyny, a powiedzcie mi jak oni robia to badanie na czystosc plynow?? Wczoraj wlasnie sie zastanawialam, anie mam pojecia...

Anula - tekst z przegryzaniem grdyki najlepszy !!!!

reklama
Do góry