reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Ja wole mimo wszystko zostac na czerwcowkach, koniec tego miesiaca jest wspanialy a tym bardziej, ze mam juz jedna lobuziare z 30-06
mamolinka90
Nie juz nie pisze, nie pasuje tam A po drugie jeszcze zbyt swieze i bolesne :-(
diablica3010
mama na cały etat
pam- tak po troszku to ty się sama nakręcasz no nie?.....chyba jak każda choć odrobine
mamolinka- to ile sie juz staracie o maluszka?bo Zuzia to z 2010 wnioskuję....szybko zaczełaś sie starać?
ja nawet jak tu nie zostanę to i tak żałować pisania tutaj z wami nie będe.....przynajmniej poznałam nowe miłe osoby.....i to taki drugi pozytyw tych staranek[bo pierwszy nie ma co ukrywać-seksczęstszy i nie ma co ukrywać z misją z duszą wręcz hahaha]
mamolinka- to ile sie juz staracie o maluszka?bo Zuzia to z 2010 wnioskuję....szybko zaczełaś sie starać?
ja nawet jak tu nie zostanę to i tak żałować pisania tutaj z wami nie będe.....przynajmniej poznałam nowe miłe osoby.....i to taki drugi pozytyw tych staranek[bo pierwszy nie ma co ukrywać-seksczęstszy i nie ma co ukrywać z misją z duszą wręcz hahaha]
diablica3010
mama na cały etat
lece dziecko myć i usypiać....potem do was zajrze na ploty wpadne
mamolinka90
Diablica w sierpniu zaczelismy sie starac i przy pierwszym podejsciu odrazu zaowocowalo dzidzia, ale niestety w czwartek (5tc) poronilam :-( I teraz to bedzie nasz drugi cykl staran... Tak Zuzia jest z 30 czerwca 2010 wiec mam nadzieje, ze i przyszly czerwiec okaze sie dla nas szczesliwy
reklama