reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
pam- tak po troszku to ty się sama nakręcasz no nie?.....chyba jak każda choć odrobine

mamolinka- to ile sie juz staracie o maluszka?bo Zuzia to z 2010 wnioskuję....szybko zaczełaś sie starać?

ja nawet jak tu nie zostanę to i tak żałować pisania tutaj z wami nie będe.....przynajmniej poznałam nowe miłe osoby.....i to taki drugi pozytyw tych staranek[bo pierwszy nie ma co ukrywać-seks:-D:-D:-Dczęstszy i nie ma co ukrywać z misją z duszą wręcz hahaha]

diablica nakrecam nakrecam... moj V mowi zebym sie zmaknela ale ja wsomie nie moge :) z jednej strony wypatroje z drugiej nie chce... wiec jakos tak posrodku jestem....zle do 2giego dociagne ;) jakos dam rade ;)

Diablica w sierpniu zaczelismy sie starac i przy pierwszym podejsciu odrazu zaowocowalo dzidzia, ale niestety w czwartek (5tc) poronilam :-( I teraz to bedzie nasz drugi cykl staran... Tak Zuzia jest z 30 czerwca 2010 wiec mam nadzieje, ze i przyszly czerwiec okaze sie dla nas szczesliwy :)

reklama
Mamolinka napewno napewno :)

a ja jak glupia ogladam wozki i akcesoria dla dzieci :sorry: ale ja wsomie zawsze to robilam nawet w sklepach... no coz...
znacie jakies fajne strony ? :-D

Do góry