Hej dziewczyny
Nie bylo mnie tu caly weekend a tyle juz naskrobalyscie :-) Nadrobilam wszystko, ale nie mam glowy do odpisania kazdej z osobna, przepraszam ,ale wredne chorobsko mnie zmoglo
Paulinka gratuluje siostrzenicy !! Piekne imie Nadia, a znam osobicie jedna 5 letnia dziewczynke o tym imieniu i jest naprawde wspanialym, inteligentym dzieckem.
Pam widze postepy, ab rzucic palenie ! Tak trzymaj babo
Ja przez pierwsza cala ciaze palilam, nie bylo mocnych, abym rzucila palenie, a tym razem poszlo tak latwo, ze az sama w to uwierzyc nie moge
I juz chyba z 1,5 miesiaca nie pale
Dzisiaj dostalam telefon od mojej poloznej z zielonym swiatelkiem do staranek juz od tego miesiaca
Wiec moze przy dobrych wiatrach odrobinie szczescia bede czerwcowka
<marzyciel> ,no ale a drugiej strony kazala mi tez sie tak za bardzo nie nastawiac na powodzenie w najblizszych miesicach, bo nie kazda kobieta wraca odrazu do normalnosci i czasami owu przez jakkis czas nie ma . Jednak nie moze, mnie az tyle nie dobrych rzeczy spotkac na raz i nadzieje pozostaje, ze szczescie usmiechnie sie i do mnie
Nam jak by sie udalo, to bym chciala, aby moja tesciowa przyjechala na pare tygodni do nas troche mi pomoc.... Tym razem pewnie bede draza kazdego dnia i modlila sie, aby nie zakonczylo sie to jak ostatnim razem. A tez nie powiem, ze oszczedzalam sie, bo w sumie wiekszosc czasu niewiedzialam, wiec i sprzatalam, i zakupy tachalam i mloda nosilam,a jak sie dowiedzialam zwolnilam tempo, ale cos z tego, ze ciaza nacieszylam sie zaledwie 5 dni :-( I juz pierwszego dnia obdzwonilam gina i przychodnie USG, jak do tej pory nie anulowalam wizyty , jakos nie potrafie przekladam to z dnia na dzien i dalej i moge :-(