reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Palindroema - mąż złożył mojej mamie zyczenia w dniu teściowej, ale to za mało.
Mikoto - ja na teściów też nie narzekam, są bardzo fajnymi ludźmi.
To moi rodzice mają ze wszystkim problem.
Sara- zazdroszczę ci wizyty u fryzjera i kosmetyczki. Też bym chętnie poszła, ale obawiam się że niewysiedze.
Natis - życzę Ci abyś znalazła czas na odpoczynek i przespanie się.
Właśnie przed chwilą była burza i ulewa. Ta pogoda mnie wykończy.

reklama
Xez czekam i cały czas kciuki za Was mocno trzymam!! Jeśli z jedo byłaś zadowolona to kupuj. Dziewczyny nadal te wózki bardzo chwalą i od nas nawet kilka mam go ma :yes:

Fioletowa napisz koniecznie jak będą wyniki Arturka! Fajnie masz, że bez szwów już jesteś :-)

sa-raa dzieki ;) Właśnie sie zastanawiam nad nim. Tylko, ze człowiek chciałby cos innego, nie?
Jak dla mnie jego wada jest waga, choc w sumie po schodach tachac go nie bede musiała, jedynie ciezko taki zapakowac do auta.

Im blizej zabrania Oli do domu tym bardziej jestem niecierpliwa, chciałabym juz, ale wiem, ze formalnosci nie przeskocze. Jedyne co mnie jeszcze trzyma w jednym kawałku o to, ze wiem ze jest pod dobra opieką.

Xez a no chciałby się coś innego więc ja polecam MUSTY 4 rider :-D
Znasz dokładną datę kiedy będzie coś więcej wiadomo??

zaraz go zobacze ;)

Co do terminu to niestety nie znamy konpretnej daty :( Coś blisko połowy czerwca powinno sie cos wyjaśnić.
Moja sytuacje komplikuje troche moja depresja niestety, ale opinia wydana przez psychologa była raczej przychylna.

heh xez poleciłabym ci xlandera ;-) ale jak mówisz, że się opatrzyłaś ;-)

kurcze muszę się ogarnąć zanim Filip wstanie, ale nie chce mi się ruszać
sara z tymi wynikami to nie za prędko - posiew pewnie kilka dni, na lamblię mamy zbierać "zapasy" przez tydzień, a na histopatologiczne jeszcze ze 2 tyg czekania
a ja się modlę o jakiś antybiotyk dla siebie, bez żadnych badań

Witam mamusie!
xez polecam teutonie np cosmo :-)
fioletowa żeby nie stresować malucha można wrzucić do sedesu sporą ilość papueru toaletowego i potem niech synek robi swoje ;-) łatwo wtedy pobrać kupkę ;-):-)
marcysiowa gratuluję córeczek!! super, że jesteście już razem :-):-)

przepraszam, że nie odpiszę wszystkim ale piszę przez tel.
U mnie po staremu, czyli nic się nie dzieje.
sa_ra pozwoliłam sobie zapisać Twój nr tel aby w razie czego poinformować o porodzie. Mam nadzieję, że nie stworzę Ci poblemu... :p

marcelinowa tylko że to na posiew miało iść - on musiał się najpierw wysikać gdzie indziej i powinien kupę zrobić na jednorazowy talerzyk, albo coś w tym stylu, to że na nocnik miał robić to i tak kompromis ;-)
teraz na lamblię to już pal licho skąd będzie brane
o nareszcie ssak się obudził, nakarmić przewinąć i do lekarza :-D

Ło matko, ale produkcja!
Wszystko przeczytałam:tak:ale sorki, nie poodpisuję, musze się położyc. Polazłam znowu do miasta. Kupiłam brakujące rzeczy- ciągle mi czegos jeszcze brakuje:sorry:
Niestety nie znalazłam czereśni-nad czym baaaardzo ubolewam. Pan w jednym warzywniaczku powiedziął mi, ze owszem są już, ale on jeszcze nie bierze bo po 30zł musiałby sprzedawać:sorry:. Więc mam arbuza....całego:-D

reklama
Xez – to Mikołaja wózek też by Ci nie podpasował. Tambero czarna gondola z czerwoną budą. Ale wewnątrz jest biały, a pościel zielona, więc Mikołaja raczej nie będzie dołował…

Ambero

Ogólnie ten Tutek wydaje się być praktyczny (sama testowałam tylko po domu, ale wnuczka sąsiadów ma chwali). Ma skrętne koła, ale z możliwością zablokowania; amortyzatory można regulować. Pewnie jakieś wady będzie miał (w końcu ideałów nie ma), ale cena też jest korzystna. No i ma bardzo lekki stelaż. Jakbyś chciała zobaczyć – masz blisko:-D

Dmuchawiec
- smacznego:-)

Do góry