reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Sara - no też myślałam o tym :tak: Do empiku albo sephory . Ale to w ostateczności , jak nam się nie uda nic wydumać ;-)
U mnie na szczęście rodzinka nie uszczęśliwia nas elementami wystroju wnętrz :-). Mama raz kupiła mi firankę ale widząc , ze jej nie używam ( nie w moim guscie ) dała sobie spokój z dekorowniem czegokolwiek w naszym domu :tak:.

Dmuchawiec - wezmę pod uwagę wypasionego parkera i skonsultuję z mężem :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Też nie toleruję takich durnostojek - ostatnio dostaliśmy ponad 50cm zwierzę - i co ja mam z tym zrobić http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Z chęcia wyminiłabym to na piękny komplet świec. Pierwsze pranie już wisi, drugie już w pralce. Teraz czas na porządki w szafie.

I ja się witam, ale juz po śniadanku i kawce. Lecę wstawić pranko, bo u nas słonko świeci, a w ddtvn mówią, że na zachodzie pada... Chyba nie na moim zachodzie. :no::-D

Witam Was Kobietki! Dawno się nie odzywałam ale na bieżąco Was czytałam. Nie miałam weny do pisania, a i humor do kitu. Złapało mnie jakieś przeziębienie a do tego pogoda dołująca. Dzisiaj na szczęście u nas świeci słoneczko i mam wrażenie że jest cieplej. Oby już tak pozostało. Widzę, że w ostatnich dniach posypało się troszkę dzieciaczków czerwcowych w maju. Ja jeszcze muszę poczekać ok. trzy tygodnie ale jak większość z was jestem już zmęczona. Czuję się podobnie do opisu który umieściła Anilek :-). Wracając do wątku związanego z apetytem na jedzenie, to ja gdyby nie pomiar cukru i konieczność trzymania choć minimalnej diety to pochłaniała bym wszystko co w kuchni znajdę (a później waga leci do góry:szok:). Przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna ale mój umysł coś ostatnio szwankuje i nie pamiętam co której chciałam napisać.
Pozdrawiam Was serdecznie.

U mnie mieszkanie ogarnięte, pranie się właśnie pierze. Ja też już po śniadanku i herbatce z sokiem żurawinowym.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale macie produkcje...

U mnie dzis pogoda do kitu...ciemno, szaro i jakas mzawka, ale coz, co za duzo slonko to nie zdrowo widac:dry: dobrze, ze juz wszystko poprane i gotwe. Teraz tylko otwieram komode i gapie sie jak glupia:nerd:

Tez planowalam, takie kosmetyczne rzeczy zapakowac w koszyczki, aby miec pod reka, ale zastanawialam sie bardziej nad plastikowymi. Nie beda tak sliczne jak wiklinowe, ale latwiejsze do uporzadkowania. Mam na mysli umycie np po oliwce czy czyms innym. Zawsze cos sie moze wydostac. Ale kompletnie nie pomyslalam o ikei :tak: czyli kolejny punkt na sobote :-D

Dzis od 6:30 przez godzinke co 15 minut spinal mi sie brzuchaol a teraz cisza, wiec to pewnie jakies straszaki tylko.
Zbierma sie do sklepu, moze jakies lody tez zakupie:-p
I juz nie wiem co mialam pisac :-Djak Wy to zapamietujecioe wszystko!!

Hej to jeszcze raz ja, mam pytanko do tych mam, które maja laktatory elektroniczne. Jak je sterylizowac, jakie czesci. Tam sa jakies mebrany. Nic sie nie stanie?? Mam medela swing

reklama
Do góry