reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Sara spróbuj Sinekod w kroplach lub syropie

paulunia witaj w klubie , mnie też rozłożyło przeziębienie a przez 9 mcy nic, a to pech, a jeszcze paciorka mam. We czwartek mam rodzić- musze dojść do siebie:wściekła/y::wściekła/y:
fioletowa trzymajcię się! dbaj o siebie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
fioletowa: kciukasy zaciskam za jutrzejszy twój osobisty Dzień Matki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

marcysiowa: za ciebie też kciukam, żeby wszystko było Twojej myśli. A oni ci tam coś robią w tym szpitalu czy po prosu leżysz i czekasz? (skojarzyło mi się leżysz i pachniesz;-))

Martam, tak jak napisałaś, od rumianku może być jeszcze gorzej, najlepsza sól fizjologiczna (o mleku nie słyszałam), powinno przejść, a jeżeli nie, to w przypadku takiego maluszka najlepiej się skonsultować z lekarzem, bo być może będzie trzeba oczyścić Wojtusiowi kanaliki. Moja znajoma miała tak z synkiem, oczko cały czas ropiało i nic nie pomagało, dopiero to pomogło

Sara, nie mogę czytać ostatnio dodanych postów z komórki. Wyświetla mi się zawsze pierwsza strona wątku i nie mogę przejść dalej, żeby poczytać aktualne wpisy

Palin, cieszę się, że remont ukończony
szkoda, że Aro nie będzie mógł być z Tobą po narodzinach Mikołaja, ale Jemu pewnie trudniej się z tym pogodzić. Tulę mocno

Fioletowa, trzymaj się. Wszystko będzie dobrze, powodzenia

u mnie kolejna nieciekawa noc. Spałam łącznie około 2 godziny, jeśli można to snem nazwac bo nawet podczas tych 2 godzin czulam caly czas ból żeber i kręgosłupa. Poddaje sie... tysiac razy bardziej wole byc nie wyspana z powodu wstawania na karmienie niz z powodu tak okropnego bolu.
Ah i tak jak sie spodziewalam, mnie pełnia nie tyka ;-) Widać mały sie serio zakorkował :-(

edit. Dzis Fioletowa na rozpakowaniu :-D ściskam kciuki gorąco :-) juz się doczekać nie mogę :-D

Dzień dobry mamusie i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki
Zobacz załącznik 560829
Ja dopiero za rok będę świętować.

Trzymam dzisiaj kciuki za fioletową, wisieńke i w dalszym ciągu za sembo.

Mój mąż wrócił o 3 i odsypia :sorry2: a ja mam ochotę na czekoladowe płatki z mlekiem ale nie mam :sorry2: chyba będę musiała iść do sklepu.
Popołudniu zabieramy teściową do mojej mamy na kawę i w ten sposób będziemy mieć dwie mamy razem :-p

fioletowa dziś Twój sądny dzień!! :-) trzymamy kciukasy żeby wszystko poszło dobrze &&&&&&&:tak:
sembo rozpakowuj się już !!, co za lekarze ileż można czekać :wściekła/y::wściekła/y: a ty biedna się musisz tak męczyć :-(
wisienka jak tam??? też &&&&&&&&&
palin już się rozpakowujesz (pudła znaczy) ale fajnie, szkoda że mężulka faktycznie nie będzie w tych najważniejszych pierwszych dniach, ja chyba bym się załamała jakby miało mi Damiana zabraknąć :-(
Marcysiowa a ty jak się czujesz? bierze cię już coś czy nadal nic ?? przysiady porób :tak: poćwicz trochę jak nikt nie będzie patrzył (ja miałam poprzednio salę 1 osobowa to robiłam co mi do głowy przyszło żeby ruszyć młodego) :-D bo byłam już 3 dzień po odejściu wód i skakałam, tańczyłam, przysiady a po korytarzu śmigałam to inne kobitki mówiły że w korzeniowskiego się bawię:sorry2::sorry2:
natis co u ciebie??
kingusia ale mi smaka na płatki czekoladowe narobiłaś .....:sorry2:

Witam się i ja . Wszystkiego najlepszegodla wszystkich mamuś !!!
Kingusia - Ty też mamusią jesteś tyle ,że jeszcze nie rozpakowaną ale kopniaczka z życzeniami napewno dostaniesz.
Fioletowa - kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Czekamy :tak:
Sembo - mam nadzieję , ze już odsypiacie z córeczką trudy porodu i wszystko jest ok.
Miłego dnia

Witam w to cudowne święto Nasze :)
Fioletowa - powodzenia!
Chyba ogólnie ta pełnia jakaś do pupy była. Jedyna u mnie pełniowa sprawa, to to, że Jędrek mi się 10 razy budził i wołał mnie, musiałam iść do niego spać, więc jestem niewyspana.
Idę po kawkę, później doczytam i poodpisuję :)

Dziewczynki na początek wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!! Dla niektórych to pierwszy raz w życiu więc i przeżycia większe być może.

Fioletowa &&&&&&&&&

Pytałyście o mnie. Ja tu tylko leżę i pachnę :-D Nic poza ktg mi nie robią także mój dzień wlecze się niemiłosiernie...

Co do gimnastyki to się trochę boję wywoływać poród bo to może trochę wcześnie. Chyba za dużo się naoglądałam tych naszych wcześniaków na oddziale...

reklama
Kochane Mamuśki wszystkiego naj naj naj! SZYBKICH, BEZPIECZNYCH I BEZBOLESNYCH PORODÓW!!! A rozpakowanym: POCIECHY Z MALEŃSTW!!!
dzień matki.gif

Wisieńka, sembo; co u Was? Widzę, że pełnia nie bardzo działa...

Załączniki

• dzień matki.gif
    dzień matki.gif
    84,7 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnia edycja:
Do góry