reklama
diablica3010
mama na cały etat
monia- mam córkę Izabellę..od jutra ma dokładnie 22 miesiące. Tak tak o kawusi nie zapominamy....ja ostatnio zalewam samą rozpuszczalną mlekiem troche ciepłym i reszte zimnym....taka kawusia total light...ale działa tak samo-pobudzająco
paulina- heloł
pam- och jakże bym chciała żeby ta babka obok była mną....niestety to tylko zdjęcie które mi się baardzo spodobało...uwielbiam kobitki z piegami i rudymi włosami...są prześliczne
skoro owulacja jest 14 a fl trwa 14 dni to powinnaś dostać 28 okres....tak mi sie widzi....a wiesz na 100% że była 14?
ale jeśli chcesz czekać czekaj....psss ja bym nie wytrzymała haha
tak a więc przyszły tydzień z tego co widze decydujący dla wielu....ładna dziś pogoda...słonecznie u nas...młoda pomagała mi marchew wyrywać w ogródku...przy okazji jedną chrupneła...ale sie zdziwiła że nie smaczna bo cała w ziemi....no nie zauważyłam kiedy ja capneła......
paulina- heloł
pam- och jakże bym chciała żeby ta babka obok była mną....niestety to tylko zdjęcie które mi się baardzo spodobało...uwielbiam kobitki z piegami i rudymi włosami...są prześliczne
skoro owulacja jest 14 a fl trwa 14 dni to powinnaś dostać 28 okres....tak mi sie widzi....a wiesz na 100% że była 14?
ale jeśli chcesz czekać czekaj....psss ja bym nie wytrzymała haha
tak a więc przyszły tydzień z tego co widze decydujący dla wielu....ładna dziś pogoda...słonecznie u nas...młoda pomagała mi marchew wyrywać w ogródku...przy okazji jedną chrupneła...ale sie zdziwiła że nie smaczna bo cała w ziemi....no nie zauważyłam kiedy ja capneła......
pam_x_pam
Fanka BB :)
zle policzylam... @ mam na 30stego... a nie jestem pewna ale owulka byla 14-15... bo mialam wyzsza temperaturke i sluz i jajniki mnie bolaly... poczekam do 1wszego jak nie przyjdzie @ to bede testowac.... niechce wczesniej zeby nie bylo tak jak ostatnio... ze cien cienia z potem pryszla @ dzien spozniona...
Diablica- ja tez rude lubie... sa jakies takie inne i bardziej pociagajace mi sie wydaje
Diablica- ja tez rude lubie... sa jakies takie inne i bardziej pociagajace mi sie wydaje
motyleksw
Cześć Kobiety, przyłączam się do Was
Z połówką staraliśmy się od kwietnia czyli teraz 6 cs. Obecnie jestem w 32 dc, wczoraj w 31 dc powinnam dostać okres Test robiłam 18 września czyli w 25 dc i 20 września i oba wyszły pozytywne na tyle dni przed okresem, więc 19 września zrobiłam betę, która tylko to potwierdziła i wynik wyniósł 88 Jutro pierwsza wizyta, idę prywatnie, zobaczymy czy się czegoś dowiem __________________
Z połówką staraliśmy się od kwietnia czyli teraz 6 cs. Obecnie jestem w 32 dc, wczoraj w 31 dc powinnam dostać okres Test robiłam 18 września czyli w 25 dc i 20 września i oba wyszły pozytywne na tyle dni przed okresem, więc 19 września zrobiłam betę, która tylko to potwierdziła i wynik wyniósł 88 Jutro pierwsza wizyta, idę prywatnie, zobaczymy czy się czegoś dowiem __________________
pam_x_pam
motyleksw gratuluje napisz cos wiecej o sobie pierwsza ciaza? trzymam kciuki za wizyte daj znac co powedzial lekarz
a tak przy okazjii.... na forum glowne nas przeniosa pewnie po 1wszym pazdziernika... bo wtedy nas juz wiecej bedzie. pamietam jak z majowkami byli zrobili forum ale watku nie przeniesli wiec mozemy poczekac albo pod koniec miesaca machnac emaila do admina
a tak przy okazjii.... na forum glowne nas przeniosa pewnie po 1wszym pazdziernika... bo wtedy nas juz wiecej bedzie. pamietam jak z majowkami byli zrobili forum ale watku nie przeniesli wiec mozemy poczekac albo pod koniec miesaca machnac emaila do admina
diablica3010
mama na cały etat
ja myśle że możemy poczekać bo oprócz tych dwóch potwierdzonych ciąż to my to takie przedczerwcóweczki....poczekamy czekanie to nasza specjalność co nie???
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Gratulacje dla wszystkich czerwcowych mam 2013- czerwcówka 2012!!! kiedy to zleciało??
mama wikusi2010
motylek gratulacje Jest nas już dwie Mam nadzieje dziewczyny że w takim składzie i powiększonym dotrwamy do końca
Pam masz wszystkie moje objawy też byłam chora
diablica czekanie jest najgorsze
pam_x_pam
objawy chorobska czy ciazy ? nienakrecaj mniemotylek gratulacje Jest nas już dwie Mam nadzieje dziewczyny że w takim składzie i powiększonym dotrwamy do końca
Diablica... jasne czekanie to nasza spejalnosc
rurrrka dziekujemy
reklama
i grono nam się powiększa widzę, w kupie raźniej
diablica większość z nas ma tutaj już córeczki i chyba któraś ma jednego synka. Ha ha zdziwiła się Malutka, że brudne marchewki w ogródku rosną :-)
motylek gratuluję 2 kreseczek i czekam na dobre wieści po jutrzejszej wizycie.
diablica większość z nas ma tutaj już córeczki i chyba któraś ma jednego synka. Ha ha zdziwiła się Malutka, że brudne marchewki w ogródku rosną :-)
motylek gratuluję 2 kreseczek i czekam na dobre wieści po jutrzejszej wizycie.