Witam się przy Ince i ciastku francuskim z serem
Wenusjanka współczuję bólu zęba... nienawidzę!!! i dentysty też nie lubię, choćby nie wiem co zawsze zaczynam od znieczulenia!
Sa_raa gratuluję wejścia w 37 tc,
Dmuchawcu to razem jesteśmy w 36tc
z resztą nie tylko my
też muszę w końcu tą torbę zapakować do końca bo leży już 2 tyg i czeka:/
Dzika u mnie w szpitalu też wszystko dla Maluszka dają więc tylko na fotelik samochodowy położę jakieś 2 komplety żeby Piękny je przywiózł na wyjście... w zależności od pogody.
Julix moje okna też już wyglądają strasznie:/ przez ta pogodę i deszcze! Na początku czerwca Piękny będzie musiał je pomyć...
Palin jak chcesz przenosić to oczywiście, że będziemy Cię wspierać
)) z resztą ja też pewnie będę po terminie także nie będziesz sama
Anilku powodzenia w trzymaniu diety
Mikoto moja nocka podobnie jak Twoja, też z boku na bok się przewracałam i spać nie mogłam:/ a rano już oczy jak spodki:/
Kingusia ja nie wiem jak Ty dajesz tak długo radę. Problemy ze snem mam od paru dni a już mnie to strasznie wkurza:/
MamaWiki czekamy na wieści, kciuki zaciskamy!!!!!
Natis jak tam?
Minnie co do magnezu to faktycznie, nie pomyślałam że trzeba go będzie w końcu odstawić... ciekawe co moja DR mi dzisiaj powie...
Dmuchawcu ja wczoraj miałam taki dzień, że nigdzie nie wychodziłam... ale jakoś wcale się z tym dobrze nie czułam więc dzisiaj co 2-3h planuję jakieś wyjście
Sembo trzymam za Ciebie kciuki!!! oby Larisie się znudziło w brzuszku i niech już wychodzi!!!!
Mam ochotę pójść poszaleć po sklepach... tak dawno nic dla siebie nie kupiłam (z ciuchów). Ale wiem, że to bez sensu bo się tylko zdołuję bo i tak nic mi nie będzie pasować... z resztą na miesiąc to chyba nie warto inwestować:/