reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
hej kobietki
kroba zosienka sliczna ucłauj ja od nas
fioletowa zdrowka dla arturka
kingusia jak tam skurcze?
dmuchawiec to udanego spacerku
mamakubulki to juz fajnie ze ciaza donoszona.
milego dnia kobietki
lece jakis obiadek gotowac bo synus usnał
cały dzien sie martwiłam bo maly w brzuszku sie mało ruszał to terz nadrabia.
kroba zosienka sliczna ucłauj ja od nas
fioletowa zdrowka dla arturka
kingusia jak tam skurcze?
dmuchawiec to udanego spacerku
mamakubulki to juz fajnie ze ciaza donoszona.
milego dnia kobietki
lece jakis obiadek gotowac bo synus usnał
cały dzien sie martwiłam bo maly w brzuszku sie mało ruszał to terz nadrabia.
_Marys_
Fanka BB :)
Korba Zosia jest przecudna! :-)
Natis <tuli> trzymaj się dzielnie, dla Lenki <tuli> dobrze chociaż, że jest pogodna, trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiała <tuli>
aguska24mir
mama Pawełka :)
natis zdrokwa dla Lenki biedactow malutkie.
na pewno serce sie kraje jak se patrzy na te pokłute male raczki.
na pewno serce sie kraje jak se patrzy na te pokłute male raczki.
Kingusia91
Kochane dziękuję za troskę, już jest lepiej.
Korba Twoja Zosieńka jest cudna :-) żabka malutka :-)
Natis zmartwiłam się strasznie... mam nadzieję że Lence nic nie jest i szybko wrócicie do domu.
Korba Twoja Zosieńka jest cudna :-) żabka malutka :-)
Natis zmartwiłam się strasznie... mam nadzieję że Lence nic nie jest i szybko wrócicie do domu.
keks
Zaciekawiona BB
Natis przykro, że znów szpital, ale dobrze w tym wszystkim, że szybko zareagowałaś i mam nadzieję, że leki zaraz zadziałają obie z Lenką odczujecie poprawę, trzymam kciuki za Was obie - dzielne z Was dziewczyny !
Korba ależ Zosia świetnie wygląda w tej zieleni mam nadzieję że i ty i Teri szybko uporacie się z "cyckowymi" problemami
Paulunia dobrze, że Julcia ma siłę do rozrabiania to znaczy, że bakterie stoją na spalonej pozycji a Tobie życzę więcej snu i szybkiego zastrzyku energii,a jak brzuszek - lepiej ? uspokoiło się ?
Kingusia dobrze, że skurcze trochę odpuściły, mam nadzieję, że teraz wypoczywasz, dużo leż, mi w szpitalu przy tych skurczach zakazali dotykania brzucha i piersi, nawet mam się nie smarować niczym na rozstępy, bo każdy dotyk pobudza podobno macicę i przyczynia się do skurczy, dla mnie to było trudne na początku, bo jak tu nie dotykać mojego buszującego Malucha, ale cóż jak to ma pomóc, to niestety trzeba było mocno ograniczyć te głaskania i teraz staram ię więcej mówić do brzuszka
Morena skąd ty masz tyle energii jestem pełna podziwu i mam nadzieje, że zarówna pralka, jak i żelazko wytrzymają taką intensywną eksploatację :-), ale tak na poważnie to nie zapominaj że jesteś w ciąży, zostaw trochę sił na poród
Fioletowa jak tak Artur ? lepiej ?
Kari mam nadzieję, że złapiesz popołudniu chociaż chwilę dla siebie, żeby odpocząć, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u położnej
zmykam coś zjeść bo wzięłam insulinę i zaraz mi cukier za bardzo spadnie,
Korba ależ Zosia świetnie wygląda w tej zieleni mam nadzieję że i ty i Teri szybko uporacie się z "cyckowymi" problemami
Paulunia dobrze, że Julcia ma siłę do rozrabiania to znaczy, że bakterie stoją na spalonej pozycji a Tobie życzę więcej snu i szybkiego zastrzyku energii,a jak brzuszek - lepiej ? uspokoiło się ?
Kingusia dobrze, że skurcze trochę odpuściły, mam nadzieję, że teraz wypoczywasz, dużo leż, mi w szpitalu przy tych skurczach zakazali dotykania brzucha i piersi, nawet mam się nie smarować niczym na rozstępy, bo każdy dotyk pobudza podobno macicę i przyczynia się do skurczy, dla mnie to było trudne na początku, bo jak tu nie dotykać mojego buszującego Malucha, ale cóż jak to ma pomóc, to niestety trzeba było mocno ograniczyć te głaskania i teraz staram ię więcej mówić do brzuszka
Morena skąd ty masz tyle energii jestem pełna podziwu i mam nadzieje, że zarówna pralka, jak i żelazko wytrzymają taką intensywną eksploatację :-), ale tak na poważnie to nie zapominaj że jesteś w ciąży, zostaw trochę sił na poród
Fioletowa jak tak Artur ? lepiej ?
Kari mam nadzieję, że złapiesz popołudniu chociaż chwilę dla siebie, żeby odpocząć, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u położnej
zmykam coś zjeść bo wzięłam insulinę i zaraz mi cukier za bardzo spadnie,
reklama
Paulunia8713
Korba Zosieńka to taka malutka żabeńka. No śliczna jest !!!
Natis dużo zdrówka dla malutkiej. Żebyście szybko wyszły do domku. Ucałuj ją od cioci
Keks dziękuje kochana Malutka od rana szaleje, gorączki nie ma, katar też znikł więc nie wiem co to za choróbsko ją złapało. A u mnie ciut lepiej. Chociaż brzuch się miękki zrobił ale jakieś skurcze w udzie mam i tu mam pytanie
Czy wy też macie skurcze w górnej części ud. Jak mnie złapie to aż płakać się chce, nie mogę zrobić kroku. Za chwilę puszcza i to tylko jak chodzę.
A powiedz jak ty się czujesz?
Natis dużo zdrówka dla malutkiej. Żebyście szybko wyszły do domku. Ucałuj ją od cioci
Keks dziękuje kochana Malutka od rana szaleje, gorączki nie ma, katar też znikł więc nie wiem co to za choróbsko ją złapało. A u mnie ciut lepiej. Chociaż brzuch się miękki zrobił ale jakieś skurcze w udzie mam i tu mam pytanie
Czy wy też macie skurcze w górnej części ud. Jak mnie złapie to aż płakać się chce, nie mogę zrobić kroku. Za chwilę puszcza i to tylko jak chodzę.
A powiedz jak ty się czujesz?
Ostatnia edycja: