reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

HOT!

Marcysiowa rodzi!
Trzymam kciuki!

Nie moge spac....zasnelam o 3 nad ranem i o 6 galy jak 5 zl i leze i mysle....o porodzie, o mamie o wszystkim....o mojej Majce, o tym jaka bedzie i ze chce ja juz mic ;)
Jestem tym moim niespaniem potwornie zmeczona. A zawsze bylam spiochem i spalabym po 12 godzin....Moze za duzo stresu, za duzo sie dzieje?

Mam nadzieje ze w dzien zasne chociaz na 30 minut....bo 3 godziny na dobe to troche malo snu....

reklama
Ja też już na nogach, wczoraj nie byłam w pracy, więc nie byłam zmęczona zatem dziś szybko jestem wyspana. Piękna pogoda od rana. Wczoraj w końcu zabrałam się za pakowania torby, kilka rzeczy jeszcze brakuje, ale takie drobiazgi. Już jestem chociaż troche spokojniejsza, ale w maju nie chciałabym jechać do żadnego szpitala, dopiero po 10 czerwca.;-)

natis mam nadzieję, ze z tym pokarmem to się lada chwila ustabilizuje i będzie już tylko dobrze

anisiaj super ze Zoska grzeczna i ciekawa świata;-) ciekawe jak to z moim bąblem będzie

Gosiak, dmuchawiec podobny staniczek dostałam ostatnio od teściowej i jest rewelacyjny bo nic nie uciska, dzisiaj z rana wybieram się na bazar i zamierzam sobie co najmniej jeden jeszcze kupić.

Marcysiowa super ze brzucho odpuścił i jesteś jeszcze 3w1

Jeśli chodzi o poród to mogę się podpisać obiema rękami pod tym co mówi anilek77:
Jejku no nie mogę Was nadgonić, ale widzę, że temat porodów na topie. Ja się trochę boję, ale wiem, że wyjścia nie ma. Tzn jest, ale tylko jedno!;-) Trza to przeżyć i tyle. Byle bezpiecznie, szybko i jak najmniej boleśnie. Wszystkim tego życzę!!!

My juz buszujemy, po co dac matce spac jak mozna odpalac ssaka co 2 godziny ;) wczoraj zrobilismy sobie z m wieczor filmowy, cale 25min serialu, szalenstwo ;)

Marcysiowa, trzymajcie sie dzielnie! Powodzenia!!!

No to dzisiaj mamy dzień pod znakiem oczekiwania na bliźniaczki Marcysiowej :-)

Robaczku dobrze że możesz spać ;-) zazdroszczę Ci że odwiedzisz Korbę i Zosię ;-)
Nika nerwy robią swoje, pewnie przez to nie możesz spać...
anisiaj to zaszaleliście z mężem :-D

Witam sie i ja :) dzisiaj wstałam pierwsza, Jędrek jeszcze śpi :szok: Zdążyłam wziąć prysznic i siedzę z inką.
Marcysiowa - oby jeszcze się uspokoiło, a nawet jak nie, to żeby dziewczyny urodziły się silne i zdrowe. Innej opcji w ogóle nie ma :*
Nika- mi się od 3 dni śnią porody i staram się sobie układać w głowie, że pogodzę opiekę nad Ewą z opieką nad Jędrkiem, naszym żywym sreberkiem
anisiaj- pamiętam, jak oglądałam seriale z mężem i przyssawką. Jędrek mógł tak godzinami leżeć przy piersi, szczególnie jak miał iść już spać :)
Natis- mam nadzieję, że piersi już lepiej
Kingusia- mam nadzieję, że Ty trochę pospałaś

U nas kolejny dzień upału się szykuje, bardzo się cieszę, że nie mam terminu na koniec wakacji

reklama
Do góry