reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam się z rana :)
Diablica witaj i mam nadzieje że już tu zostaniesz. A kiedy testujesz?
Pam to kiedy miałaś ostatnia @? długie masz cykle? Bo jak owulke miałaś 14stego to testowaś spokojnie możesz 28-29 bo z tego co się orientuje to ta druga faza cyklu trwa jakoś 14 dni :rolleyes2:

Moi teściowie już wiedzą, ucieszyli się :) Zresztą teściowa domyślała się że jestem w ciąży. Mówi że jak wyjezdzali z tunelu (z parkingu) to mówiła... M ostatni raz jak im tak zależało zebyśmy przyjechali to asia byławciąży, zobaczysz że o to chodzi :) i się uśmiali :)
a tak wogóle to Wiki przekazała im nowine :) P wziął ją do pokoju coś nagadał a ona z niego wybiegła krzycząc dzidzi dzidzi dzidzi... na początku nie wiedzieli o co chodzi więc mówie : no to zabawa w zgaduj zgadule... :) Ale jak mała pokazała na swój brzuszek mówiąc dzidzi to teść zaniemówił a teściowa po chwili się skapneła :p

Nasza mała nawet roczku nie miała jak zaczeła zostawać u dziadków i bardzo to sobie chwale :) W listopadzie miałam operacje a P dużo pracy więc mała chcac nie chcąc zostawała z dziadkami i nie bylo poroblemu :) Przez tydzień :)

mama wikusi- jakże ja zazdroszczę dziadków.......och. to świetnie że niusa przyjeli z uśmiechem...gorzej jak zdaża sie że nowina o nowym dziecku odbierana jest z rezerwą.

pam- ja też myśle ze te objawy które opisujesz mogą już wsystąpić jeśli doszło do zapłodnienia w tym dniu to spokojnie mozesz robić testa 28....

no cóż ja nie wiem jeszcze kiedy testuję.....według ovu okres mam dostać @ ale może być i wcześniej bo te cykle troche nieregularne są...postanowiłam ogólnie że najwcześniej w sobote a jak wyjdzie negatyw to dopiero około 2-3 o ile @ nie bedzie....zobaczymy

Ja termin @ mam na 2giego.... 29-30 dniowe cykle mam.... wiec bede dopiero kolo 2giego testowac jak cos.... wole sie nie nakrecac...bo to pewnie i tak przeziebienie....

dzis jestem nie do zycia.... glowa boli, spac sie chce i tyle =/]

Diablica - a to twoje zdjecie w avatarku ? bo jest super... i tak mlodo wygladasz :sorry:

mamawikusi ja urodziłam w 39tygodniu a Ty faktycznie sporo przenosiłaś! Małej było dobrze w brzusiu mamusi ;-) No i śliczny suwaczek!!
diablica miło Cię widzieć ;-)
pam no powiem Ci ze ja takich bóli podczas przytulanek nie mam więc trudno mi powiedzieć z czego to... Mnie tylko cycyki bolą, ale jakoś mam wrażenie ze one mnie bolą przez cały cykl hehe :-D WIęc trudno sie do tego jakos odnieść :-D

pam no to jeszcze troszkę ponad tydzień Ci został... Nie ma wyjscia trzeba czekać... W sumie w przyszłym tygodniu to kilka z nas testuje i wiele się okaże :-) Obyśmy pozostały tutaj w tym samym składzie :-) No i wspolczuje pogody i samopoczucia Kochana :*

reklama
Witajcie dziewczynki :-)
Ale dzisiaj zimno na dworku... brrr, okna nawet wszystkie pozamykałam.
Lenka już lepiej się czuje, chociaż nadal trochę kaszle i ma katarek. Jutro do pediatry.
A ja dzisiaj senna strasznie, ale widocznie taki dzień. Czas na kawkę :-)

pam tydzień szybko zleci i na pewno wszystko pójdzie po twojej myśli;-)
paulinka widzę, że humorek dopisuje, no i super, grunt to optymizm :-) na Śląsku ładna pogoda?bo w Warszawie raczej ponuro?
diablica też masz już jedno dzieciątko widzę, chłopczyka czy dziewczynkę?

pozdrawiam Was Kochane i życzę miłego dnia.
Lecę dać zupkę Lence.

Do góry