reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Witam się z rana
Diablica witaj i mam nadzieje że już tu zostaniesz. A kiedy testujesz?
Pam to kiedy miałaś ostatnia @? długie masz cykle? Bo jak owulke miałaś 14stego to testowaś spokojnie możesz 28-29 bo z tego co się orientuje to ta druga faza cyklu trwa jakoś 14 dni
Moi teściowie już wiedzą, ucieszyli się Zresztą teściowa domyślała się że jestem w ciąży. Mówi że jak wyjezdzali z tunelu (z parkingu) to mówiła... M ostatni raz jak im tak zależało zebyśmy przyjechali to asia byławciąży, zobaczysz że o to chodzi i się uśmiali
a tak wogóle to Wiki przekazała im nowine P wziął ją do pokoju coś nagadał a ona z niego wybiegła krzycząc dzidzi dzidzi dzidzi... na początku nie wiedzieli o co chodzi więc mówie : no to zabawa w zgaduj zgadule... Ale jak mała pokazała na swój brzuszek mówiąc dzidzi to teść zaniemówił a teściowa po chwili się skapneła
Nasza mała nawet roczku nie miała jak zaczeła zostawać u dziadków i bardzo to sobie chwale W listopadzie miałam operacje a P dużo pracy więc mała chcac nie chcąc zostawała z dziadkami i nie bylo poroblemu Przez tydzień
Diablica witaj i mam nadzieje że już tu zostaniesz. A kiedy testujesz?
Pam to kiedy miałaś ostatnia @? długie masz cykle? Bo jak owulke miałaś 14stego to testowaś spokojnie możesz 28-29 bo z tego co się orientuje to ta druga faza cyklu trwa jakoś 14 dni
Moi teściowie już wiedzą, ucieszyli się Zresztą teściowa domyślała się że jestem w ciąży. Mówi że jak wyjezdzali z tunelu (z parkingu) to mówiła... M ostatni raz jak im tak zależało zebyśmy przyjechali to asia byławciąży, zobaczysz że o to chodzi i się uśmiali
a tak wogóle to Wiki przekazała im nowine P wziął ją do pokoju coś nagadał a ona z niego wybiegła krzycząc dzidzi dzidzi dzidzi... na początku nie wiedzieli o co chodzi więc mówie : no to zabawa w zgaduj zgadule... Ale jak mała pokazała na swój brzuszek mówiąc dzidzi to teść zaniemówił a teściowa po chwili się skapneła
Nasza mała nawet roczku nie miała jak zaczeła zostawać u dziadków i bardzo to sobie chwale W listopadzie miałam operacje a P dużo pracy więc mała chcac nie chcąc zostawała z dziadkami i nie bylo poroblemu Przez tydzień
diablica3010
mama na cały etat
mama wikusi- jakże ja zazdroszczę dziadków.......och. to świetnie że niusa przyjeli z uśmiechem...gorzej jak zdaża sie że nowina o nowym dziecku odbierana jest z rezerwą.
pam- ja też myśle ze te objawy które opisujesz mogą już wsystąpić jeśli doszło do zapłodnienia w tym dniu to spokojnie mozesz robić testa 28....
no cóż ja nie wiem jeszcze kiedy testuję.....według ovu okres mam dostać @ ale może być i wcześniej bo te cykle troche nieregularne są...postanowiłam ogólnie że najwcześniej w sobote a jak wyjdzie negatyw to dopiero około 2-3 o ile @ nie bedzie....zobaczymy
pam- ja też myśle ze te objawy które opisujesz mogą już wsystąpić jeśli doszło do zapłodnienia w tym dniu to spokojnie mozesz robić testa 28....
no cóż ja nie wiem jeszcze kiedy testuję.....według ovu okres mam dostać @ ale może być i wcześniej bo te cykle troche nieregularne są...postanowiłam ogólnie że najwcześniej w sobote a jak wyjdzie negatyw to dopiero około 2-3 o ile @ nie bedzie....zobaczymy
pam_x_pam
Ja termin @ mam na 2giego.... 29-30 dniowe cykle mam.... wiec bede dopiero kolo 2giego testowac jak cos.... wole sie nie nakrecac...bo to pewnie i tak przeziebienie....
dzis jestem nie do zycia.... glowa boli, spac sie chce i tyle =/]
Diablica - a to twoje zdjecie w avatarku ? bo jest super... i tak mlodo wygladasz
dzis jestem nie do zycia.... glowa boli, spac sie chce i tyle =/]
Diablica - a to twoje zdjecie w avatarku ? bo jest super... i tak mlodo wygladasz
paulinka109
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!! Ale dziś mamy piękny dzień!!! U Was jest tak samo??
pam_x_pam
u mnie leje... i mi strasznie niedobrze.... nawet na uczelnie nie poszlam na jeden wyklad.... eh... damy rade... oby do 2giego na termin @ i testujemyDZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!! Ale dziś mamy piękny dzień!!! U Was jest tak samo??
paulinka109
mamawikusi ja urodziłam w 39tygodniu a Ty faktycznie sporo przenosiłaś! Małej było dobrze w brzusiu mamusi ;-) No i śliczny suwaczek!!
diablica miło Cię widzieć ;-)
pam no powiem Ci ze ja takich bóli podczas przytulanek nie mam więc trudno mi powiedzieć z czego to... Mnie tylko cycyki bolą, ale jakoś mam wrażenie ze one mnie bolą przez cały cykl hehe WIęc trudno sie do tego jakos odnieść
diablica miło Cię widzieć ;-)
pam no powiem Ci ze ja takich bóli podczas przytulanek nie mam więc trudno mi powiedzieć z czego to... Mnie tylko cycyki bolą, ale jakoś mam wrażenie ze one mnie bolą przez cały cykl hehe WIęc trudno sie do tego jakos odnieść
paulinka109
pam no to jeszcze troszkę ponad tydzień Ci został... Nie ma wyjscia trzeba czekać... W sumie w przyszłym tygodniu to kilka z nas testuje i wiele się okaże :-) Obyśmy pozostały tutaj w tym samym składzie :-) No i wspolczuje pogody i samopoczucia Kochana :*
reklama
Witajcie dziewczynki :-)
Ale dzisiaj zimno na dworku... brrr, okna nawet wszystkie pozamykałam.
Lenka już lepiej się czuje, chociaż nadal trochę kaszle i ma katarek. Jutro do pediatry.
A ja dzisiaj senna strasznie, ale widocznie taki dzień. Czas na kawkę :-)
pam tydzień szybko zleci i na pewno wszystko pójdzie po twojej myśli;-)
paulinka widzę, że humorek dopisuje, no i super, grunt to optymizm :-) na Śląsku ładna pogoda?bo w Warszawie raczej ponuro?
diablica też masz już jedno dzieciątko widzę, chłopczyka czy dziewczynkę?
pozdrawiam Was Kochane i życzę miłego dnia.
Lecę dać zupkę Lence.
Ale dzisiaj zimno na dworku... brrr, okna nawet wszystkie pozamykałam.
Lenka już lepiej się czuje, chociaż nadal trochę kaszle i ma katarek. Jutro do pediatry.
A ja dzisiaj senna strasznie, ale widocznie taki dzień. Czas na kawkę :-)
pam tydzień szybko zleci i na pewno wszystko pójdzie po twojej myśli;-)
paulinka widzę, że humorek dopisuje, no i super, grunt to optymizm :-) na Śląsku ładna pogoda?bo w Warszawie raczej ponuro?
diablica też masz już jedno dzieciątko widzę, chłopczyka czy dziewczynkę?
pozdrawiam Was Kochane i życzę miłego dnia.
Lecę dać zupkę Lence.