reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

marta - gratuluję :-) zaskoczyłaś nas
ewelina - już nie mogę doczekać się takiej fotki w wykonaniu moich chłopaków :-) przystojniaki :-D

ja dziś nie do życia jestem. cały dzień na kanapie, najlepiej z zamkniętymi oczami. zebrałam się na spacerek i drobne zakupy - jak wyszłam z klatki i uderzyła mnie fala gorąca, to ucieszyłam się, że w torebce kluczyki z auta miałam, bo przynajmniej pojechałam na zakupy. nie wiem, czy coś z ciśnieniem, czy upał, czy złapałam to coś, co Mateusz miał wczoraj.
zaraz zbieram się na SR.

reklama
co mogą oznaczać mocne bóle krzyża, które co pare minut nachodzą? :( i przy tym brzuch twardy .. bo nie wiem czy jechac do szpitala czy nie. Tzn. domyslam sie ze to jakis skurcza, ale czy wart jazdy do szpitala?

co mogą oznaczać mocne bóle krzyża, które co pare minut nachodzą? :( i przy tym brzuch twardy .. bo nie wiem czy jechac do szpitala czy nie. Tzn. domyslam sie ze to jakis skurcza, ale czy wart jazdy do szpitala?

Ankaka- byc może tak odczuwasz skurcze. Weź ciepły prysznic, połknij nospę, połóż się na godzinę. Jesli nie przejdzie, a przeciwnie-będzie się nasilało- jedx do szpitala.

Kurcze no nie pociesza mnie to. Już 3 nospy dzisiaj wzięłam. Wcześniej miałam takie bóle, ale z rana przez chwile, a teraz już od godziny się utrzymują

Na chwilę wychodzę i tu takie wieści:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marta jeszcze raz gratuluję!!!!! Super:)

Ewelina no to masz dwóch przystojniaków:D fajnie, że już w domciu i że wszystko u Was dobrze!!!!!!!

ankaka ja nie pomogę bo się nie znam:/ ale jak regularne to może lepiej jedź na IP?

Korba jak Ty się czujesz?

Morenko dogadzasz sobie... obiadek i na deser lodzik... mmmmm smaka robisz:)

Dmuchawiec bierz się za pakowanie torby!!!!!! Zobacz załącznik 558668

Sembon witaj:)))) kto wie, do końca maja jeszcze trochę czasu zostało, może jednak się rozpakujesz:))))

Wisieńko Ty na bieżąco nas informuj bo coś czuje, że tu się rozwiązanie wielkimi krokami zbliża:)

Mikoto oczywiscie remontu nie skonczymy... ale mam tyle dobrze ze mamy domek i mieszkamy z rodzicami, my na dole a oni na gorze wiec przeniose sie do nich a maz spokojnie skonczy :)

Marta gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelina Adrianek malusi :D albo Bartus juz taki duzy :D Co do szpitala to ciesze sie ze tak napisalas, chcialam rodzic na Jaczewskiego ale po ostatniej wizycie tam, zastanawialam sie powaznie nad al. Krasnickimi wiec wkoncu mam szpital wybrany :D

Ankaka- skoro wzięłaś nospę i nie przeszło, to ja bym jechałam na szpital. Lepiej to sprawdzić. J anie miałam takich bóli krzyzowych, ale wiem, że w ten sposób może zaczynac się akcja porodowa, a u Ciebie to jeszcze nie wskazane.

Jejku, ależ tu się dzieje!

madzia
daj znać!

ankaka.
Dmuchawiec dobrze mówi - jedź do szpitala.

ona to ma
to dobrze, że macie gdzie przeczekać czas, zanim remont dobiegnie końca.

Już po 18
Hein33.gif
Ależ ten dzień mi zleciał! Zaraz idę zrobić sobie coś na kolację.

reklama
Dzisiaj na forum jak w ulu, gorąco się dzieje…

fioletowa fajnie ze już spakowana jesteś, ja co prawda mam chyba
wszystko poprane co trzeba, ale do pakowania jakoś mi się nie chce,
ciekawe kiedy Twój Filip zechce zobaczyć świat z drugiej strony brzuszka

Isis ja własnie też najgorzej się męczę wieczorem tym przekręcaniem
z boku na bok, tak jak piszesz masakra, a widzę ze brzuch rośnie i
rośnie, to chyba nie jest max.

Korba32 kurcze nieciekawa ta twoja nocka, jakaś przyczyna musi być albo tarczyca albo odstawienie fenka

Wisieńka czop – ja bym spanikowała, a Ty tak spokojnie o tym piszesz

Smile własnie dzis też się zastanawiałam nad arbuzem, ale wybrałam truskawki i zrobiłam w galarecie, czekam aż stężeje i będę zajadać

Kingusia91 tak się martwiłaś o kompletność paczki a tu taka niespodzianka, materac gratis… super

Dmuchawcu u Ciebie przygoda z rybkami a u mojej siostry z kotem, jej młodszy syn (4lata) gonił kota, kot wskoczył na telewizor a on go chciał z tamtąd ściągnąć no i ściągnął razem z telewizorem (stary, ciężki telewizor 29 cali) całe szczęście ze zdazył się mały odsunąć bo mógłby zrobić sobie krzywdę.
Z dziecmi tak jest, chwila nieuwagi i mają coś nabrojone.

MatkaEwa jeśli chodzi o octenisept to stosuje go na wszystkie rany i bardzo szybko się goi, uważam, że to jest na prawde fajny specyfik

martam&m ogromne gratulacje

ewelina19820711 ale masz świetnych chłopakow, slicznie

Do góry