reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

A ja po smażonym mam zgagę - jedynie gotowane rzeczy wchodzą w grę. Tyle, że ja i przed ciążą jadałam wyłącznie takie, bo paniera czy smażenie u nas nie było obecne w kuchni. Ale zjadłabym jakąś sałatkę, tyle, że nie mam nic w lodówce. A na zakupy nie chce mi się ruszać. Ten dzień w ogóle nie nastraja mnie do niczego - na raty wszystko robię i rozciągam w czasie.

reklama
Mikoto - to nie będziesz musiała żadnych wyrzeczeń stosować karmiąc :tak: Zdrowa dietka na stałe - fiu fiu .
Dmuchawiec - nie było w okolicy jakiegoś miłego pana co by pomógł ten wózeczek pchnąć ???? Ty kobitko uważaj !!!
Dziewczyny czym będziecie pępek przemywać dzidziusiowi ???? Wyczytałam , ze najnowsze trendy odradzają tradycyjny roztwór spirytusu . Kupiłam , zgodnie z aktualnymi zaleceniami octenisept . Stosowała któraś już ten specyfik ????

MatkaEwa - kolezanka mojej siostry go stosowala z zalecenia pediatry. Osobiscie rowniez go zakupilam takze bede go uzywac. Siostra z racj, ze ma juz strasza core, stosuje go przy zadrapaniach i tego typu sprawach, a ze ja zielona to musze polegac na czyjejs opini :tak:

część:-) dziś o 8.35 urodził się mój wojtus :-) 56cm, 3400,10pkt

gratulacje!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Natis, Anisiaj i Martam ogromne gratulacje!!! 100_4355.jpgA oto moi synowie Bartuś i Adrianek.

Załączniki

• 100_4355.jpg
    100_4355.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 80
Ewelina Ale słodziaki :-) podobni do siebie! Adrianek jaka kruszynka przy braciszku :-) Ja zwariuje :-D przestane w koncu na forum wchodzic :-D wszystkie sie za rodzenie zabieracie i takie śliczne dzieciaczki już przy was. Ja tez chce.........

reklama
Do góry