A ja po smażonym mam zgagę - jedynie gotowane rzeczy wchodzą w grę. Tyle, że ja i przed ciążą jadałam wyłącznie takie, bo paniera czy smażenie u nas nie było obecne w kuchni. Ale zjadłabym jakąś sałatkę, tyle, że nie mam nic w lodówce. A na zakupy nie chce mi się ruszać. Ten dzień w ogóle nie nastraja mnie do niczego - na raty wszystko robię i rozciągam w czasie.
reklama
Mikoto - to nie będziesz musiała żadnych wyrzeczeń stosować karmiąc Zdrowa dietka na stałe - fiu fiu .
Dmuchawiec - nie było w okolicy jakiegoś miłego pana co by pomógł ten wózeczek pchnąć ???? Ty kobitko uważaj !!!
Dziewczyny czym będziecie pępek przemywać dzidziusiowi ???? Wyczytałam , ze najnowsze trendy odradzają tradycyjny roztwór spirytusu . Kupiłam , zgodnie z aktualnymi zaleceniami octenisept . Stosowała któraś już ten specyfik ????
Dmuchawiec - nie było w okolicy jakiegoś miłego pana co by pomógł ten wózeczek pchnąć ???? Ty kobitko uważaj !!!
Dziewczyny czym będziecie pępek przemywać dzidziusiowi ???? Wyczytałam , ze najnowsze trendy odradzają tradycyjny roztwór spirytusu . Kupiłam , zgodnie z aktualnymi zaleceniami octenisept . Stosowała któraś już ten specyfik ????
martam&m
Fanka BB :)
Część:-) dziś o 8.35 urodził się mój Wojtus :-) 56cm, 3400,10pkt,wszystko ok :-) to był bardzo szybki porod :-) więcej napisze w nocy albo jak juz wrocimy :-) a jak u was? Mam nadzieje ze wszys TKO dob grze :-) gorąco pozdrawiamy :-)
Ostatnia edycja:
Kingusia91
Wow! martam&m ale wieści! Gratuluje! :-)
MatkaEwa - kolezanka mojej siostry go stosowala z zalecenia pediatry. Osobiscie rowniez go zakupilam takze bede go uzywac. Siostra z racj, ze ma juz strasza core, stosuje go przy zadrapaniach i tego typu sprawach, a ze ja zielona to musze polegac na czyjejs opini
gratulacje!!!!
część:-) dziś o 8.35 urodził się mój wojtus :-) 56cm, 3400,10pkt
gratulacje!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
marta gratki!!!!!!! Alez ci zazdroszcze!
ewelina19820711
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ewelina Ale słodziaki :-) podobni do siebie! Adrianek jaka kruszynka przy braciszku :-) Ja zwariuje przestane w koncu na forum wchodzic wszystkie sie za rodzenie zabieracie i takie śliczne dzieciaczki już przy was. Ja tez chce.........
reklama