reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

A ja Dmuchawcu poproszę :)

Anilek , fajnie farumowe cycki :):):):)

A ja też z wojaży wróciłam ale nie obkupiłam się kocykami tylko kwiatkami :) Tak jak Korba radziła :*:*:* i mi ciut lepiej a jak je zasadzę to chyba będzie mi już całkiem dobrze :):)

Mleczka też jeszcze nie mam ale w I też nie miałam a jak urodziłam to mi kapało, że hoho.

Przypomniało mi sie, hihihi, wczorajsza rozmowa z Sewerkiem.

-"mamo, a jak urodzi się Hubert bedziesz mogła jeść truskawki?
- no będę próbować, jak nie będzie Huberta bolał brzuszek to będę jeść
- a jak zjeszcz dużo i Hubert nie będzie mógł wypić mleczka, to ja wypije to truskawkowe, tylko nikomu o tym nie mów"

reklama
Witam . Nadrobiłam wszystko ale nie pamiętam co komu chciałam napisać . Produkcja w rozkwicie .
Zaczęliśmy tydzień narodzin kolejnych:tak: - Trzymam mocno kciuki za wszystkie CC i SN ( jeżeli takie się zdarzą ) .
Natis - czekam na wieści najświeższe ;-)
Anisiaj - nic mądrego nie dopowiem do sposobów na efektywne karmienie . Ja myślę , ze stres przeszkadza . Przytulaj Zosieńkę , muzyczkę puść , zrelaksuj się i cyca daj :tak:.
Muszę jechac po dzieci do szkoły . Narazie .

Natis trzymam kciuki za bezstresową cesarkę i prześliczną zdrową Lenkę:)))

Dziewczyny czy którejś z Was wyszły leukocyty w moczu?W piatek robiłam badanie i nic nie wyszło oprócz ketonów,dzisiaj powtórzyłam i nagle mam leukocyty,ale za to ketony zniknęły.

hahaha Sewerynek :) Dzieci to mają system rozumowania genialny ! :)
W gazetce widziałam takie sortery na zabawki wiszące, by nam się jeden przydał, bo pokój to zdecydowanie chłopięcy jest. Wszędzie samochody, młotki, wiertarki, koparki. Ostatnio próbowałam to przebrać i powynosić, ale Jędrek ma w głowie listę i po godzinie szukał konkretnej zabawki, mimo, że miesiąc jej nie tykał ;)

emka mi ciagle wychodza i co chwile mam zapalenie nerek czy drog moczowych :dry: bralam juz 4 antybiotyki przez to, ale ja tez mialam bialko, erytrocyty i rozne takie. Same leukocyty to chyba oznacza ze zaczyna sie jakis stan zapalny w organizmie

Cholera jak nie urok to sr... Jutro mam wizyte,zobaczymy co na to lekarz.Ona to ma i Marcysiowa A musiałyście wtedy robić posiew moczu czy w ciemno antybiotyk lekarze Wam dawali?

reklama
Mi towazyszyl przy tym tez okropny bol nerki wiec odrazu dostalam antybiotyk, ale z tego co pamietam na samym poczatku jak mialam cos nie tak z moczem to powtazalam badanie za pare dni i dopiero byly jakies leki na to.

Do góry