reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mam pytanko, czy ktoras z Was ma moze w okolicach pepka(ja mam pod) biala plame?? jest na dlugosc 5-8 cm. Jest o wiele jasniejsza od reszty skory na brzuchu. Mam nadzieje, ze to nic powaznego, nastepna wizyte z polozna mam dopiero 21.05 i sama nie wiem. W sumie 14.05 idziemy jeszcze na warsztaty z karminia piersia, wiec moze podpytam tam, ale moze ktoras ma podobnie??

Pozdrawiamy i milego wieczoru:happy2:

reklama
Piszę z telefonu i nie pamiętam, która o to pytała
Na laktację najlepiej dużo wody, są też herbatki - mi smakował Hopp
plama pod pępkiem? A nie krecha w dół? Bo to moze być kresa jasna/biała
Może się zdążyć kresa ciemna też... W sumie dziwne ze nikt tego nie ma/ nie pisał
To nic groźnego i podobno później znika (podobno, bo nie miałam i nie mam, wiec nie wiem) pod,ukaj na necie, bo teraz nawet nie mam jak linka wstawić

Dziękuję dziewczyny za ciepłe i cudne słowa.
Jestem już strasznie zdenerwowana, kiepsko się też czuję. Cały dzień biegałam i dopinalam wszystko na ostatni guzik. Chyba wszystko załatwione.

Odezwę się jutro jak poznaj szczegóły, godzinę cc itd. Martwię się, żeby się nie przesunęło na inny dzień, bo nie wyrabiam już. Od 20 staram się nie zacząć drapać, bo jak się zacznie to już nie ma odwrotu.

Ariena, ale miałaś sen, usmialam się do łez, pierwszy raz dzisiaj :-)

Zmykam kochane, trzymajcie kciuki proszę!!!
Jutro będzie mi pessar ściągać, ciekawe jak to wszystko będzie.

Buziaki

Natis powodzenia! Bedzie dobrze!
Ja juz czekam na relacje i foteczke Lenki!

Co do kresek ja mam brazowa pionowa od gory brzucha przez brazowy wystajacy pempek az do samego dolu. Poza tym brazowe wielke sutki i na dole tez wszystko jakies takie wielkie i ciemne.....

Witam się porannie!
hello.gif

Nadrabiam Was od godziny
mort-de-chaud-987712.gif
U nas w nocy popadało, więc jest chłodno i rześko - nareszcie http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif Ptaszki świergotają i nastrajają optymistycznie na cały dzień.

Smile ogromne gratulacje dla Pięknego! No Kochana, to masz ambitny plan - ja za rok chciałabym choć bez zadyszki wbiec po schodach
hahaa1.gif
Kiedys przez jakiś czas biegałam - poczatki były fatalne
mdlejepf8.gif
, ale sampoczucie miałam rewelacyjne!

Dmuchawcu serdeczne gratulacje dla męża i dla Ciebie- nie dziwię się, że czujesz się dumna! Mnie też zawsze bardzo cieszą sukcesy mojego męża - choćby te maleńkie, ale zawsze! U nas też był leniwy dzień, jak wstaliśmy i zjedliśmy śniadanie, to zebraliśmy się ok.14 - a tak to przeleżeliśmy i leniliśmy się
zen.gif

ona to ma współczuję takiego poytraktowanie na ip - mam nadzieję, że przy porodzie będziesz miała nie tylko kompetenty, ale też "ludzki" personel. Ja wychodzę z założenia, że powinno się ludziom tłumaczyć, co im się robi czy zaleca, a tym bardziej, że mówi się, że to pierwsza ciąża - to niby skąd ma się to wiedzieć
grrr.gif

fioletowa Wasz Artur to samodzielny chłopak i teraz to dopiero rozwinie skrzydła! Mam nadzieję, że dzisiaj bardziej się wyspałaś. Twój tata to ma "szczęście" do przygód http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif

Palindromea dacie radę! Mojemu zdarzyło się chyba tylko 2 razy wyjechać na 3-4 tygodnie, także wiem jak to jest. Ale zobaczysz jak to minie, tym bardziej że cały swój czas wtedy poświęcisz Mikołajowi. Nie obejrzysz się, a Aro już będzie w domu. Zazdroszczę Ci tych drzemek! Dzisiaj u Was też tak chłodno? Bo Ty też chyba wolisz chłodniejsze dni niż upały?

Paulunia super, że udało Wam się załatwić wszystko - zakupy i aptekę. Teraz nagotuj, pomroź i możesz być spokojna. Dawno temu przeczytałam w gazecie, że kobieta zanim pojedzie rodzić, powinna nagotwać i powekować obiady na kolejne 2 tygodnie po porodzie - wtedy ma być ponoć spokojna o to, że mąż i reszta nie będzie głodować.
tralala.gif

jullix
taktyka sikania Jędrka rewelacyjna!
MDR18.gif
Ale pamiętajmy, że liczą się chęci!

Natis 2,5 godziny snu?! Przebiłaś mnie i Kingusię! Trzymam kciuki za dzisiejsze zdjęcia krążka!

Nika
takie domowe babskie SPA wskazane! Super, że chociaż trochę się zrelaksowałaś!

kari Twoje generalne porządki mnie powaliły
mdlejepf8.gif
Dziewczyno, skąd Ty na to wzięłaś siły?!

ankaka.
trzymam kciuki za wizytę i za pozostanie jak najdłużej w dwupaku! Czekamy na relację z wizyty!

Robaczku
- ale masz powera, Kobieto! I do tego basen! Ty płakałaś, że mięso suche, a ja zniszczyłam nową koszulę - mam nadzieję, że może w pralni ją odratują http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Ogromne gratulacje za wyróznienie w konkursie. U nas na forum same biznes women
Invision-Board-France-14.gif

anula ooo tak, remon potrafi wykończyć, ale potem jak już wszystko jest zrobione i na swoim miejscu, to potrafi cieszyć, a człowiek może nareszcie odpocząć.

anilek
ja też musze zrobić miejsce w szafie, ale zwlekam z tym - nie wiem na co ja czekam
niewiem.gif
Grill na 25 osób? podziwiam!

Motyleksw serdeczne gratulacje!

Korba Ty wkurzona przez swojego S., a ja przez tę koszulę, którą zniszczyłam, miałam zły nastrój przez pół dnia - mój mnie pocieszał, ale jeszcze batrdziej zła byłam, bo to jego koszula http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

ariena ja właśnie nie zauważyłam, żeby biust znacząco mi urósł - nadal chodzę w stanikach sprzed ciąży. Czuje, że piersi są cięższe i pełniejsze - mam nadzieję, że są mleczne!

paulus dziewczyny się remontują, przemeblowują - wiją gniazdo
szczerzyzebek.gif

Wisieńka
super, że P. był na weekend w domu - wiem co znaczą takie dni, człowiek ładuje wtedy akumulatory na kolejne!

Teri trzymam za Was kciuki!

Przepraszam, jeżeli kogoś pominęłam. U nas nadl mży, okna pootwierane. Ale coś z ciśnieniem chyba nie tak - bo głowa coś mnie ćmi. Zaraz lecę po kawkę.

dzien dobry kobietki

ale u nas pada i jest nieprzyjemnie

natisku czekamy na wiesci

teri trzymja sie cieplutko

wisienka fajnie ze maz wpadł na weekend do domku

kari podziwiam za takie sprzatanie

miłego dnia zycze laseczki
własnie wcinam jogurt i popijam kawke inke

Mikotku- ale walnęłaś posta! Poziwiam!:-)

Natis- kciuki zaciśnięte mocno!!!:tak:

Ja w poprzednich ciążach miałam tą brązową krechę. Teraz nie mam-plam również:no:

Mąż wrócił ok 3 nad ranem:szok: z tej imprezy swojej i teraz odsypia. Idę śniadanie robić, a potem kawkę z Wami wypije:tak:.

Ja krechę mam i plam się obawiam, bo ja w ogóle mam tendencję do szybkiego opalania. Niedawno kupiłam sobie krem z filtrem do cery naczynkowej ( u mnie nawet mikrodermabracja odpada, bo zbyt napięta i cienka skóra - zimą bez podkładu nie ruszam się), zobaczymy jak się sprawdzi. Kreska pojawiła sięniedawno i nie jest jakaś mega ciemna.

Dziewczyny, która dzisiaj robi nalot na Biedronkę?

Palin
gdzie jesteś?

Witam z rana :) Ja na chwileczkę, bo lecę oddać krew i siuski na badania. U nas też dzisiaj chłodno i chmurzasto, wreszcie dobrze przewietrze mieszkanie :)
Mikoto - poszalałaś z postem :)
Natis - kciuki mocno zacisnięte.
Ona-to-ma - śniło mi się, że urodziłaś
Ja ani w poprzedniej ciaży, ani teraz żadnej kreski nie mam, jedynie pępek trochę ciemniejszy. Tylko, że ja to typowa córka młynarza jestem. Siara też mi nie leci, kilka kropelek jakiś czas temu. W ciąży z synem, też było sucho, a zaraz po urodzeniu wszystko przyszło.
Wpadnę później, miłego dzionka

reklama
Do góry