reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Zawsze ze Śląska powiadasz Dmuchawcu ???? I nikt Cię nie odwiedził jeszcze ???? To ja ze Ślaska na te fryty nalot z innymi zrobię :-D:-D:-D I ta kawka z zakazanym cynamonem mmmmmm....... a do tego gofry mniam.... :-D:-D:-D

czesc babeczki

ratujcie, boli mnie na dole brzucha, tak kłuje jakby główka chciała się przepchnać, czy ktoś tak ma? nie moge chodzic!!!

mam tez pytanie do mam, ktore maja starsze dzieci, jak przygotowujecie swoje starsze pociechy na przyjscie malucha?
bo ja nie wiem czy to co robie wystarczy... rozmawiam z Kubusiem, tłumaczę mu, ze sie urodzi dzidzius, ze bedzie starszym bratem i bedzie mogł sie nim opiekowac i ze bede musiala pojechac do szpitala go urodzic i ze nie bedzi emnie kilka dni itd. niby rozumie, przytula sie do brzucha, ale i tak sie boje, ze bedzie bardzo zazdrosny.....co jeszcze moge zrobic?
słyszałam, ze jak sie wraca ze szpitala z maluchem trzeba też przyniesc jakis prezent starszemu dziecku i powiedziec, ze to od tego mlodszego, zeby go chetniej zaakceptował, czy któraś z Was tak zamierza zrobic?

pijecie juz wywar z malin? ja dzis zaczynam

anisiaj
jak sie macie???
natis mama wikusi
gratuluje 38 tyg!!!!! ja niegługo też dolaczę do donoszonych (mam taka nadzieje), ale musze przetrwac przynajniej do wtorku;)
dmuchawiec ja z Lublina tez juz jade;)))))))) mniam

reklama
Do góry