Ale Wy płodne kobiety dziś !!!. Tyle do nadrabiania a człowiek tylko do lekarza się wybrał . Zaraz zdam relację w wątku wizytowym.
Natis - kciuki trzymam od rana . A mąż będzie musiał poczkać chyba jeszcze troszeczkę - myślę o połogu . Chyba , ze po CC nie trzeba się wstrzymywać ????
Teri nam się szykuje kolejna w tym szpitalu widzę .
Smile - tylko nie w Sosnowcu ;-):-). Chcesz mieć dzidzię obcokrajowca ???
U nas w szpitalu nie golą a ja podcinam trawniczek jedynie - też wyczytałam kiedyś , ze " niezdrowo" golić na zero .
Dmuchawcu - działeczka i stary dom super !!!! No a pszczółki boskie !!!
Palin - za każdym razem jak czytam o akrobacjach Twojego Mikołaja to Jaś wyprawia to samo . jak czytałam o szpagacie to brzuch w tej właśnie chwili rozciągnął się wzdłuż
Kingusia - na pocieszenie powiem , ze wszystkie ledwo się kulamy . Już niedługo kochana.
No to lecę na wizytowy się meldować .
Natis - kciuki trzymam od rana . A mąż będzie musiał poczkać chyba jeszcze troszeczkę - myślę o połogu . Chyba , ze po CC nie trzeba się wstrzymywać ????
Teri nam się szykuje kolejna w tym szpitalu widzę .
Smile - tylko nie w Sosnowcu ;-):-). Chcesz mieć dzidzię obcokrajowca ???
U nas w szpitalu nie golą a ja podcinam trawniczek jedynie - też wyczytałam kiedyś , ze " niezdrowo" golić na zero .
Dmuchawcu - działeczka i stary dom super !!!! No a pszczółki boskie !!!
Palin - za każdym razem jak czytam o akrobacjach Twojego Mikołaja to Jaś wyprawia to samo . jak czytałam o szpagacie to brzuch w tej właśnie chwili rozciągnął się wzdłuż
Kingusia - na pocieszenie powiem , ze wszystkie ledwo się kulamy . Już niedługo kochana.
No to lecę na wizytowy się meldować .