reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ale Wy płodne kobiety dziś !!!:rofl2:. Tyle do nadrabiania a człowiek tylko do lekarza się wybrał :tak:. Zaraz zdam relację w wątku wizytowym.
Natis - kciuki trzymam od rana . A mąż będzie musiał poczkać chyba jeszcze troszeczkę - myślę o połogu . Chyba , ze po CC nie trzeba się wstrzymywać ????
Teri nam się szykuje kolejna w tym szpitalu widzę .
Smile - tylko nie w Sosnowcu ;-):-). Chcesz mieć dzidzię obcokrajowca ??? :-D:-D:-D
U nas w szpitalu nie golą :wink: a ja podcinam trawniczek jedynie - też wyczytałam kiedyś , ze " niezdrowo" golić na zero .
Dmuchawcu - działeczka i stary dom super !!!! No a pszczółki boskie !!!:tak:
Palin - za każdym razem jak czytam o akrobacjach Twojego Mikołaja to Jaś wyprawia to samo :-D. jak czytałam o szpagacie to brzuch w tej właśnie chwili rozciągnął się wzdłuż :-D
Kingusia - na pocieszenie powiem , ze wszystkie ledwo się kulamy :tak:. Już niedługo kochana.
No to lecę na wizytowy się meldować .

reklama
Paulunia i Palin- Wy naprawdę musicie do mnie się wybrac. U mnie w mieszkanku chłodek, że az miło:tak: Zapraszam!

Potrzebuje kopa w tyłek. Miałam dziś torbe pakować, a tak mi się nie chce, że masakra. Pranie w pralce się pierze. Zaraz wstawie nastepnie z tetrówkami:tak:

Palin tylko zanim ja o 10 wstanę, zjem to już skwar w mieszkaniu i z roboty nici. A wieczorkiem to mi się już nic nie chce:rofl2:
Dmuchawcu, żebyś się nie zdziwiła jak nas kiedyś w drzwiach ujrzysz. Zabierzemy ze sobą Kamilę więc bez problemu Cię znajdziemy:-D
Co do torby to ja mam wszystko poprane, poprasowane a jednak torby spakowanej nie mam. Nie wiem na co ja czekam

Malutka się bawi a ja chyba biorę się za obiad. Tylko jak pomyslę o staniu w tym skwarze to mi słabo

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :) !
Natis kciuki zaciśnięte :)

Ja dostałam plan porodu w którym zaznacza się czy się chce być ogoloną czy nie, czy chce się lewatywe, koszule szpitalną do porodu i takie tam... ciekawa jestem jak to się sprawdzi w praktyce :)

Ja mam bóle jak na @ ale przechodzi i później nic się nie dzieje... chyba pierwszy raz w zyciu kompletnie nie potrafie zrozumieć swojego organizmu i nie wiem cZego sie spodziewac... w jednej chwili mi sie wydaje ze urodze szybko a za chwile ze po terminie :eek: Do tego mój kociak nic nie chce jeść, schudł w 2 3 dni tylko pije i jakis nie swoj i nie iwem czy to z goraca czy chory :( chyba poczekam do jutra i jak sie nie poprawi to pojadę z nim do weterynarza...

Ja torbę mam spakowaną w 1/4 :D a własciwie pare rzeczy leży na niej a reszta wszystko w innym miejscu i nie mam natchnienia coby dokonczyc :/

Dmuchawcu, ja te tego kopa potrzebuję ...
Mam juz poprane i większość rzeczy do szpitala mam, tylko trzeba torbę wyciągnąć i powkładać wszystko z GŁOWĄ. A za wspomnienie o frytkach dostaniesz drugiego kopniaczka - zrobiłaś mi apetyt, mniammmmmm, Chyba na kolacyjkę dziś zrobię bo na obiadek makaron z tuńczykiem w pomidorach.

Ale się dziś śmieje z waszych rozmów :) nie mogę dołączyć bo w pracy urwanie głowy. Nie wiem jak chłopaki sobie poradzą jak będę w szpitalu, już ich szkolę z mojej "działki" ale ciemno to widzę :(

Oj podziwiam Waszych mężów, że Was golą, moj to raczje jaby zabrał się za golenie to o goleniu najmniej by myślał i zapewne by golić nie skończył :D:D:D:D:D

Robaczku- a u mnie odwrotnie; gdyby mnie mąż zaczał golić, to ja bym po chwili gdzies miała golenie i nie dałabym mu skończyć:-D A kopy by się przydały i ze cztery, więc śmiało!:tak: Sprowokowac Cię? Fryty-mmmmmmmm, mniam, mniam...takie chrupiące i pyszniutkie!:-D

Dmuchawcu oj już my coś wymyślimy:tak: Ale wiecie fajnie by było się spotkać tym bardziej, że wcale daleko do siebie nie mamy;-)

U mnie dzisiaj na kolacyjkę będą naleśniki z truskawkami. Już mąż zaoferował się posmażyć więc nie będę odmawiać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie, że fajnie byłoby się spotkać:tak:.
Ja odkąd jestem na bb(2009rok), nigdy nie trafiłam na mamuśkę mieszkającą blisko mnie.
Większośc kobitek zawsze ze Śląska:eek::confused2:

Do góry