reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ale Wy płodne kobiety dziś !!!:rofl2:. Tyle do nadrabiania a człowiek tylko do lekarza się wybrał :tak:. Zaraz zdam relację w wątku wizytowym.
Natis - kciuki trzymam od rana . A mąż będzie musiał poczkać chyba jeszcze troszeczkę - myślę o połogu . Chyba , ze po CC nie trzeba się wstrzymywać ????
Teri nam się szykuje kolejna w tym szpitalu widzę .
Smile - tylko nie w Sosnowcu ;-):-). Chcesz mieć dzidzię obcokrajowca ??? :-D:-D:-D
U nas w szpitalu nie golą :wink: a ja podcinam trawniczek jedynie - też wyczytałam kiedyś , ze " niezdrowo" golić na zero .
Dmuchawcu - działeczka i stary dom super !!!! No a pszczółki boskie !!!:tak:
Palin - za każdym razem jak czytam o akrobacjach Twojego Mikołaja to Jaś wyprawia to samo :-D. jak czytałam o szpagacie to brzuch w tej właśnie chwili rozciągnął się wzdłuż :-D
Kingusia - na pocieszenie powiem , ze wszystkie ledwo się kulamy :tak:. Już niedługo kochana.
No to lecę na wizytowy się meldować .

reklama
Paulunia i Palin- Wy naprawdę musicie do mnie się wybrac. U mnie w mieszkanku chłodek, że az miło:tak: Zapraszam!

Potrzebuje kopa w tyłek. Miałam dziś torbe pakować, a tak mi się nie chce, że masakra. Pranie w pralce się pierze. Zaraz wstawie nastepnie z tetrówkami:tak:

Palin tylko zanim ja o 10 wstanę, zjem to już skwar w mieszkaniu i z roboty nici. A wieczorkiem to mi się już nic nie chce:rofl2:
Dmuchawcu, żebyś się nie zdziwiła jak nas kiedyś w drzwiach ujrzysz. Zabierzemy ze sobą Kamilę więc bez problemu Cię znajdziemy:-D
Co do torby to ja mam wszystko poprane, poprasowane a jednak torby spakowanej nie mam. Nie wiem na co ja czekam

Malutka się bawi a ja chyba biorę się za obiad. Tylko jak pomyslę o staniu w tym skwarze to mi słabo

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :) !
Natis kciuki zaciśnięte :)

Ja dostałam plan porodu w którym zaznacza się czy się chce być ogoloną czy nie, czy chce się lewatywe, koszule szpitalną do porodu i takie tam... ciekawa jestem jak to się sprawdzi w praktyce :)

Ja mam bóle jak na @ ale przechodzi i później nic się nie dzieje... chyba pierwszy raz w zyciu kompletnie nie potrafie zrozumieć swojego organizmu i nie wiem cZego sie spodziewac... w jednej chwili mi sie wydaje ze urodze szybko a za chwile ze po terminie :eek: Do tego mój kociak nic nie chce jeść, schudł w 2 3 dni tylko pije i jakis nie swoj i nie iwem czy to z goraca czy chory :( chyba poczekam do jutra i jak sie nie poprawi to pojadę z nim do weterynarza...

Ja torbę mam spakowaną w 1/4 :D a własciwie pare rzeczy leży na niej a reszta wszystko w innym miejscu i nie mam natchnienia coby dokonczyc :/

Dmuchawcu, ja te tego kopa potrzebuję ...
Mam juz poprane i większość rzeczy do szpitala mam, tylko trzeba torbę wyciągnąć i powkładać wszystko z GŁOWĄ. A za wspomnienie o frytkach dostaniesz drugiego kopniaczka - zrobiłaś mi apetyt, mniammmmmm, Chyba na kolacyjkę dziś zrobię bo na obiadek makaron z tuńczykiem w pomidorach.

Ale się dziś śmieje z waszych rozmów :) nie mogę dołączyć bo w pracy urwanie głowy. Nie wiem jak chłopaki sobie poradzą jak będę w szpitalu, już ich szkolę z mojej "działki" ale ciemno to widzę :(

Oj podziwiam Waszych mężów, że Was golą, moj to raczje jaby zabrał się za golenie to o goleniu najmniej by myślał i zapewne by golić nie skończył :D:D:D:D:D

Robaczku- a u mnie odwrotnie; gdyby mnie mąż zaczał golić, to ja bym po chwili gdzies miała golenie i nie dałabym mu skończyć:-D A kopy by się przydały i ze cztery, więc śmiało!:tak: Sprowokowac Cię? Fryty-mmmmmmmm, mniam, mniam...takie chrupiące i pyszniutkie!:-D

Dmuchawcu oj już my coś wymyślimy:tak: Ale wiecie fajnie by było się spotkać tym bardziej, że wcale daleko do siebie nie mamy;-)

U mnie dzisiaj na kolacyjkę będą naleśniki z truskawkami. Już mąż zaoferował się posmażyć więc nie będę odmawiać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie, że fajnie byłoby się spotkać:tak:.
Ja odkąd jestem na bb(2009rok), nigdy nie trafiłam na mamuśkę mieszkającą blisko mnie.
Większośc kobitek zawsze ze Śląska:eek::confused2:

Do góry