reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

ja dziś znów dzień stracony niestety ataki bólu ucha wracają co 2 - 3 godziny nie wiem może potrzebny jest antybiotyk jeśli mnie złapie jeszcze raz tak mocny ból to jade znów na IP niech daja cos jeszcze mocniejszego bo nie wyrabiam jutro wizyta u gin jakby była dziś to nawet nie byłabym w stanie iść na nią martwie sie co powie gin bo z tego wszystkiego mam silne bóle na dole brzucha takie jak na okres ale duzo mocniejsze nie trwaja długo ale cieżko wyleżeć jak złapie mam dość

reklama
Wisienka a może inhalacje - zalej wrzątkiem obierki z ziemniaków - sprawdzone na zatoki. Trzymaj się Kochanai wracaj szybko do zdrowie, bo wiem co to za ból i jak męczący jest katar, zwłaszcza ten zatokowy
Bisous14.gif

Palindromea
hmmm w sumie skok wyniku nie jest drastyczny, ale jednak się podniósł. To zrozumiałe, że chcesz uniknąć szpitala, ale lepiej nie bagatelizuj tego wyniku, mimo że minimalnie się podniósł od zeszłego razu.

Robaczku ależ Wam dobrze -możecie sobie z Korą pobojczyć
nauchoqo8.gif
Super macie z tymi spotkaniami.

Teri jedź Kochana na IP, bo tylko się umęczysz, a i te bóle brzucha sa niepokojące, zwłaszcza, że nasiliły się teraz.

Ja zebrałam pranie, zmyłam naczynia, nawet na końcówkę Klanu się załapałam
szczerzyzebek.gif
Trzeba jeszcze pomyśleć o jakiejś kolacji

PALINDROMEA - kurcze, nie nie wiem co powiedzieć. Praktycznie można powiedzieć, że ALT się nie zmienia (ja mam teraz 80, miałam ponad 200), dobrze, że ASP i fosfataza w normie. Nie rozumiem jednak tej bilirubiny - to jedyne co u mnie jest w normie, gdzieś czytałam, że duże stężenie jest niebezpieczne. Mocno jest przekroczona norma?
Co do szpitala to pewnie gdybyś poszła to przepłukiwaliby Cię kroplówkami - tak jak mnie, choć wyniki naprawdę nie są złe. Zapytam swojego gina w piątek o tą bilirubinę, ale pozostałe wyniki uważam, że są naprawdę OK.
Też Cię swędzi ciało??? Ja dzisiaj mam masakrę, ledwo już wyrabiam, już mi się chce płakać z bezsilności. A na powtórkowe badania idę w środę rano - też jestem ciekawa jak tam się mają moje wyniki.

TERI - tulę mocno, myślę, że bez antybiotyku będzie ciężko...

WISIENKO - a jakieś inhalacje? masz nebulizator?

ROBACZKU - muszę Cię odnaleźć w takim razie na fb :-)

MIKOTO - pracusiu jeden ;-) ja wyprałam dziś 3 pralki, obiadek odgrzałam i padłam. Ale swędzi mnie dzisiaj niemiłosiernie - nie wyrabiam :(.

Natis normalnie na kolano Darek powinien Cię wziąć i spuścić lanie! Czy Ty nie miałaś leżeć?! Raz, dwa, marsz do łóżka!
vieux-smiley.gif

Mikoto - nie chodzi już o to, że chcę uniknąć szpitala, bo jeśli byłoby to konieczne, to po prostu dałabym się położyć. Problem w tym, że nie widzę sensu. Poprzednio jak leżałam i już mieli moje wyniki, to dali mi tylko Essentiale do łykania i nic po za tym - nawet żadną dietą nie byłam objęta. To już w domu mam lepszą kurację, bo prócz pigułek stosuję też dietę. Jak tydzień temu zrobiłam wyniki i wyszły podniesione zadzwoniłam do mojej gin i powiedziała "na oddział". Pojechałam do szpitala, gdzie mam rodzić i tam lekarz powiedział, że z takim wynikiem nie ma jeszcze potrzeby kłaść, tylko brać leki, trzymać dietę i roić wyniki dla kontrolowania (kładą dopiero jak wyniki są trzycyfrowe, jak np. dziewczyna, która akurat leżała miała ok. 500).

Sama naprawdę głupieję, nie wiem, co o tym myśleć. Jutro mogę pojechać do gin, ale jak mi powie "oddział". Chyba wybiorę się do szpitala i zapytam tamtejszego ordynatora, co mi powie. Bo niby wynik nie jest wysoki, ale jednak podniesiony i dieta i leki niewiele dają (tyle, że nie rośnie gwałtownie).

Sara, na pewno działa, nie sprawdziłam bo karuzeli nie mam baterii. jutro kupię i potwierdzę.
Czy to Ty trzymasz w ryzach konto na fb ? Bo się tam " utworzyłam"

reklama
Do góry