reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Paulunia - dobrze , że już wróciłaś i , ze wszystko jest ok. Straszna , przerażająca ta historia :no:
Dzika - fajnie ,ze wychodzisz . Czekamy .
Anisiaj - kciuki żeby się udało odstawić fenka i wrócić do domku
Marcysiowa - przykro mi z powodu wujka.

Ostatnia edycja:
reklama
JA nie wytrzymam na TVN Style leci program o karmieniu piersią. Ja rozumiem do 2 r.ż. ale do ośmiu lat :szok::no: To zdecydowanie nie dla mnie...Mam nadzieję karmić piersią max rok - na prawdę ale nie aż tyle czasu!

Paulunia witaj w domku!
Anisiaj trzymam kciuki za powodzenie!

Ostatnia edycja:
Pierwsza : Zmieszany: Nigdy nie wiadomo : :-) Natis, MamaWikusi i Ja mamy pierwsze terminy do rozpakowania , przepraszam jeśli kogoś pominęłam ....
Jak mi się akcja sama nie zacznie to rozpakują mnie między 20-24.05, Jutro na wizycie ustalimy termin :)
Właśnie się dowiedziałam, że mój wujek zmarł. :-(
Moje kondolencje :(
Odstawili mi dzis fenka, nie stopniowo, ale od razu. Jak do jutra nie bedzie skurczykow, to jutro wychodze. Nie rozumiem ich decyzji, nie wierze,ze to sie tak gladko uda.
Też nie rozumiem ich decyzji... Trzymaj się kochana i nie daj się tym skurczybykom.
Paulunia dobrze że już w domku.

Byłam z małą u lekarza i jak się okazało lek jest ale na bolerioze itp ale na kleszczowe zapalenie opon mózgowych jest tylko szczepionka. Któraś coś wie na ten temat?

Pożarłam się z mężem, on nie rozumie że brakuje mi jego bliskości i czułości... Eh zresztą i on i ja powiedzieliśmy sobie chyba za dużo. Jakiś stres przed porodem mnie ogarnia, za dużo tego wszystkiego ostatnio mam na głowie...

Marcysiowa, moje kondolencje....

Paulunia, dobrze ze jesteś w domy :) ohh, ta historia straszna :( to nic nie było widać na USG.. I dzidzia póki była w brzuszku normalnie sie zachowywała? Ohh, aż trudno taka tragedie ogarnąć :(:(

ja sie dzis narbilam fizycznie i teraz leże .. Tak mnie wszystko męczy, pranie, sprzątanie, transport Zuzi z i do szkoły.. Chyba nospe wezmę bo brzuszek twardnieje..

reklama
Jednak nie dałam rady powstrzymać wymiotów :baffled:
Okropnie niedobrze mi :no:

Paulunia dobrze że jesteś z nami ;-) nie chcę sobie nawet wyobrażać co musi przeżywać ta dziewczyna... to straszne :-(
MamaWikusi to Twoje maleństwo też będzie majowe :tak:

Okazuje się że dużo czerwcowych dzieciątek będzie jednak majowych:-)

Do góry