asiulka ja bym brała beżowe - ładnie wydłużają nogi, pięknie wyglądają przy opalonych nogach, i pasują do każdego koloru. Ty zaradna kobitka jesteś - ja potrafię zrobic wiele typowych "męskich" rzeczy, ale z butla gazową jeszcze nie próbowałam.
reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Kingusia91
Fanka BB :)
asiulka ja też wybrałabym beżowe, sama takie mam praktycznie do wszystkiego pasują.
Ja też mam zamiar spakować torbę ale jak na razie tylko ją wyjęłam i leży nie mam jeszcze pampersów i chusteczek dla małej.
Rany jak mnie mdli... boje się że będę wymiotować
Ja też mam zamiar spakować torbę ale jak na razie tylko ją wyjęłam i leży nie mam jeszcze pampersów i chusteczek dla małej.
Rany jak mnie mdli... boje się że będę wymiotować
mamatatadziecko
U nas zaczęło pomalutku kropić
Kingusia91
Marcysiowa przykro mi... moje kondolencje.
Mikoto to chyba faktycznie po jedzeniu
Mikoto to chyba faktycznie po jedzeniu
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
marcysiowa przykro mi
mikotko tak hiacynty, tulipany, żonkile też się przejawiają, i takie malutkie stożki co wyglądają jak winogrono ale nazwy to nie znam
mikotko tak hiacynty, tulipany, żonkile też się przejawiają, i takie malutkie stożki co wyglądają jak winogrono ale nazwy to nie znam
reklama
RobaczekII
Marcysiowa, przykro mi bardzo
Asiulka, ja wczoraj kupiłam na all pierwsze rzeczy koszulę, podkłady, pampersy i też zaczynam powoli pakować się Ogródek piękny !
Korba ale Ci fajnie z tym lenistwem. Też chciałam leniuchować ale znów mam robotkę :/
Dzika cieszę sie, że wychodzisz Obyś kolejnym razem trafiła do szpitala w by się rozpakować w TERMINIE !
Też się dzis kiepskawy czuję
Brzucho taki dziwny, Hubert mega leniwy - czułam go dziś tylko gdy miał czkawkę Głowa mnie boli i taka rozbita jestem.
Asiulka, ja wczoraj kupiłam na all pierwsze rzeczy koszulę, podkłady, pampersy i też zaczynam powoli pakować się Ogródek piękny !
Korba ale Ci fajnie z tym lenistwem. Też chciałam leniuchować ale znów mam robotkę :/
Dzika cieszę sie, że wychodzisz Obyś kolejnym razem trafiła do szpitala w by się rozpakować w TERMINIE !
Też się dzis kiepskawy czuję
Brzucho taki dziwny, Hubert mega leniwy - czułam go dziś tylko gdy miał czkawkę Głowa mnie boli i taka rozbita jestem.