reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

No u nas kochane niestety ie wożą do domku, butle sprzedaje sąsiadka obok mieszkająca..
Nie Kigusia, Ciężka ta butla .. nie dała bym rady :tak:

Sara, Kochana jak ja nienawidzę jak mi ktoś stopy dotyka, jeszcze dwa lata temu to miałam tak ,że jak ktoś dotknął moją stopę to wymiotowałam :sorry: Nie wiem skąd się to u mnie wzięło :szok: Ale cieszę się bardzo , że tobie to poprawi humorek;-)

reklama
Marcysiowa, no na logike z fenkiem moglabym wyjsc juz 10 dni temu, wiec jak mi go odstawia i beda skurcze, to wyciszanie zacznie sie od poczatku i wyjdzie na to,ze bede tu dalej siedziec. Nie kumam tej filozofii, bo ja chetnie zwolnie lozko

Dzien dobry
Ja jak zwykle mam lenia, dopiero zjadlam sniadanko. Kawe sobie daruje bo boje sie o cisnienie, jak narazie jest super 126/80 tetno 90 :)
Jak super ze natis dalej 2w1 chociaz chyba miala juz sterydy na plucka malej wiec i jakby urodzila to bylo by wszystko wpozadku :)
Pogoda u nas do dupy :/ zero slonca. Musze obiad ugotowac, ogarnac caly dom i posprzatac na podworku bo psy ciagle wynajduja worki ze smieciami i je rozwalaja az trawy nie widac, dzisiaj rano juz bylo sprzatane a te bestie znowu to zrobily :wściekła/y:

Wisieńka a co u Was??

Newsy od teri w HOTach. Do Dzikiej też napisałam ale jeszcze nie odpisała.

korba to rzeczywiście dziwne :-D ja się relaksuję przy tym bardzo :tak: a teraz mam zamiar położyć lakier hybrydowy więc nie będę się musiała odpryskami lakieru przejmować ok. 3 tygodni

Marcysiowa bardzo współczuję bólu głowy :-(

Ostatnia edycja:
Korba, zapomnialam, ze miałam Cię jeszcze pocieszyć co do kataru. Ja pare dni temu tez oddychać przez nos nie mogłam. Najgorsze były jakieś 4 dni, a teraz juz wszystko przeszło i katar minął. Meczylam sie straszne, robiłam inhalacje i plukalam solą morska. Tyle razy miałam ochotę wkropic otrivin po prostu ale wytrzymalam. Po kroplach typu otrivin u mnie przynajmniej taka infekcja bardzo sie wydłuża, poza tym mam tendencje do uzależnienia sie od tego typu specyfikę.. Więc bądź dzielna i wytrwaj! Zdrowia!

Wróciłam - pranko wisi, teraz musze wstawić ręczniki i dywanik z łazienki. Jednak załatwiłam sparwę w banku, bo pod pocztą nie było gdzie zaparkować. Też się zastanawiam co na obiad, bo w sumie nie mam ochoty na nic konkretnego.

Robaczku cierpliwości Kochana - skują płytki i masz spokój, a u nas sąsiad wiecznie trawę kosi - spalinówką, także hałas non stop
grrr.gif
Tez mnie taka pogoda nie nastarja do niczego
shame.gif

MatkaEwa ale ten dzień chyba takiś nie nastrajający do niczego prócz leżenia - także która tylko może i umie niech poleni się trochę
zen.gif

anusiakanusia
wet-kiss-smiley.gif

anisiaj nie ważne ile tygodni będziesz w szpitalu, najważniejsze, że to wszystko jest dla Waszego dobra i macie stała opiekę - także trzymaj się Kochana!
Bisous04.gif

Smile latam od rana jak kot z pęcherzem
pedzi_dogaja.gif
, bo troche mam spraw do ogarnięcia, ale ta pogoda mnie stopuje

Kingusia super, że udało Ci się szybko załatwić badania, to teraz sute śniadanko i odpoczywaj
zen.gif

Sara ja nigdy nie mogę zdążyć na tę wyprzedaż
czekam.gif
Juz kilka razy przymierzałam się do zakupów i nici z tego, bo romziarów już nie było
niewiem.gif
Zdrówka! Miłego dnia - a zapowiada się super - fajnie zrobić coś tylko dla siebie!

Korba ja zanim coś kupię, to łażę i zastanawiam się kilka - kilkanaście dni, normalnie nie mogę się zdecydować
gruebelpl5.gif

Marcysiowa
to będziemy się "majówkować" na forum, bo mój też pracuje. Dnia bez migreny życzę!

ona to ma Kobieto bez szlaneństw na podwórku!

Anisiaj może u tej dziewczyny to kwestia, że już 5 tyg leżała w szpitalu. A u nas taka rotacja, że ja nie mogłam się doprosić o wypis a już na korytarzu czekała dziewczyna na moje miejsce. Co ciekawe jej matka awantury urządzała ile można czekać. Więc ją sprowadziłam do parteru... :-D

Wisieńka a co u Was??

Newsy od teri w HOTach. Do Dzikiej też napisałam ale jeszcze nie odpisała.

korba to rzeczywiście dziwne :-D ja się relaksuję przy tym bardzo :tak: a teraz mam zamiar położyć lakier hybrydowy więc nie będę się musiała odpryskami lakieru przejmować ok. 3 tygodni

Marcysiowa bardzo współczuję bólu głowy :-(

Ooo mam pytanko w takim razie: Bo ja zawsze maluję paznokcie u stóp, a teraz mam nie pomalowane bo słyszałam że jak ma się CC to nie można mieć paznokci pomalowanych ???? Co Wy kochane na ten temat sądzicie???

Korba, zapomnialam, ze miałam Cię jeszcze pocieszyć co do kataru. Ja pare dni temu tez oddychać przez nos nie mogłam. Najgorsze były jakieś 4 dni, a teraz juz wszystko przeszło i katar minął. Meczylam sie straszne, robiłam inhalacje i plukalam solą morska. Tyle razy miałam ochotę wkropic otrivin po prostu ale wytrzymalam. Po kroplach typu otrivin u mnie przynajmniej taka infekcja bardzo sie wydłuża, poza tym mam tendencje do uzależnienia sie od tego typu specyfikę.. Więc bądź dzielna i wytrwaj! Zdrowia!

Oooo czyli jest jakaś nadzieja :szok::-) Oby ja już się męczę chyba 3 dzień... psikałam tymi kropelkami do nosa , bo w nocy bym się udusiła , psikam raz przed snem... Niby to tylko katar a daje tak popalić!!!!

korba zastanawiałam się nad tym bo ten lakier jest taki, że sama go sobie nie zmyje...u rąk rozumiem, że nie mogą być bo pomiary na urządzeniach się zniekształcają i podobno po kolorze paznokci ocenia się stan pacjenta? i pewnie jeszcze jakieś logiczne powody są ale u nóg nie wiem czemu by nie można było...Słyszałam, że nie ma przeciwwskazań. Do terminu mam jeszcze trochę czasu więc się nie spinam i dopytam lekarza.

Dzika dzisiaj wychodzi!!

Ostatnia edycja:
reklama
korba zastanawiałam się nad tym bo ten lakier jest taki, że sama go sobie nie zmyje...u rąk rozumiem, że nie mogą być bo pomiary na urządzeniach się zniekształcają i podobno po kolorze paznokci ocenia się stan pacjenta? i pewnie jeszcze jakieś logiczne powody są ale u nóg nie wiem czemu...Do terminu mam jeszcze trochę czasu więc się nie spinam i dopytam lekarza

Kurde jak ja marzę o tym żeby sobie u nóg paznokcie pomalować i sama nie wiem co zrobić :happy: Bo mi z kolei wiele nie zostało ...;-)

Do góry