RobaczekII
Fanka BB :)
Nati, jak dobrze, że udało sie powstrzymać jeszcze te skurcze.
Tez nie kumam dlaczego Wam przed cc chcą odstawić leki
Tak ostatnio gorąco na forum. Co rusz którać do szpitala leci och oby to już zbliżał się czerwiec to już nie będzie takiej grozy ( a i kilka dzieciątek terminowych już będzie )
Anisiaj, już prawie 3 tyg w szpitalu. Jak Ty to wytrzymujesz ?
Korba, przyjedz do mnie ugotować obiad Ale coś dziś jest w powietrzu ja rano zbiłam talerz - rozsypał się po całej kuchni nawet do połowy salonu szkła poleciały
A i chyba jakiś wirus katarowy jest, Seweryn od wczoraj tez pociągający jest
Palin, nie tak szybko dziś Znajdź trchę też czasu by po odpoczywać !
Na balkonie po sąsiedzku tłuka kafelki - zaraz wezmę młotek i pójdę ich potłuc .... Świra zaraz dostanę :/
Chyba ciężki dzień nastrojowo dziś przede mną, jakiegoś nerwa mam Może przez to że zimno i słonka nie ma
Tez nie kumam dlaczego Wam przed cc chcą odstawić leki
Tak ostatnio gorąco na forum. Co rusz którać do szpitala leci och oby to już zbliżał się czerwiec to już nie będzie takiej grozy ( a i kilka dzieciątek terminowych już będzie )
Anisiaj, już prawie 3 tyg w szpitalu. Jak Ty to wytrzymujesz ?
Korba, przyjedz do mnie ugotować obiad Ale coś dziś jest w powietrzu ja rano zbiłam talerz - rozsypał się po całej kuchni nawet do połowy salonu szkła poleciały
A i chyba jakiś wirus katarowy jest, Seweryn od wczoraj tez pociągający jest
Palin, nie tak szybko dziś Znajdź trchę też czasu by po odpoczywać !
Na balkonie po sąsiedzku tłuka kafelki - zaraz wezmę młotek i pójdę ich potłuc .... Świra zaraz dostanę :/
Chyba ciężki dzień nastrojowo dziś przede mną, jakiegoś nerwa mam Może przez to że zimno i słonka nie ma