Dzień dobry
Nareszcie spokój w domu (czyt. Aro w pracy) – można na spokojnie wszystko przeczytać i trochę popisać.
Natis – jak tam u Ciebie? Niedźwiedź się rozpakował?
Marcysiowa – jak Twoje 4 litery? Przestaje boleć?
Jullix - fajnie, że Wam się weselisko udało.
Mama Wikusi – jak tam mąż? Jeśli nieszczęścia chodzą parami to dwie stłuczki – limit już wyczerpany.
Dzika – jak dziś Twoja ręka? Mam nadzieję, że z każdym dniem już lepiej.
Kingusia – Mikołaj leży główką w dół, ale buzia to mu się kręci chyba w każdą stronę. Najczęściej jest bokiem ułożony, ale po ruchach czuję, że nie może się czasem zdecydować. Mnie się wydaje, że to normalne, że dziecko będzie kierunki zmieniać. Byle główka i pupa już zajęły „południe i północ”.
Korba – jak dzisiejszy nastrój? Lepiej?
Robaczek – Aro też stwierdził, że nie będzie nic już mi mówił, bo ciągle tylko się upieram, że nie ma racji (a nie mógłby tak się wysilić i spróbować mnie przekonać, że w tym przypadku to on ma rację?).
Mikoto – fajny tekst, jaki prawdziwy.
Fioletowa – gratulacje sprzedaży.
Wy myślicie o wakacjach – ja nawet nie zamierzam. Nie ma sensu. Ara nie będzie, a ja sama z malutkim dzieckiem nie będę się nigdzie tarabanić. A jak już Aro będzie miał urlop to pewnie pogody nie będzie, albo pieniędzy szkoda (jeszcze czeka nas zmiana auta). Może w przyszłym roku…
Pogoda śliczna, już jest +10, słoneczko zagląda przez okna. To będzie dobry dzień
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)