reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hej dziendobry.

Dzika nie mam pojecia, choc sama mam straszne bole pod zebrami, z tym ze u mnie to na pewno od ucisku brzucha. Najgorsze jak leze.

Dziewczyny wkurzylam sie :-( tak sie cieszylam ze tanio koszyczek wylicytowalam a ta dziewczyna mi napisala ze oddala juz kolezance! Choc pisalam jej ze w pierwszy ustalony termin odbioru nie dam rady byc i zeby mi napisala inny. Odpisala tylko ze skoro nie dalam rady to myslala ze nie chce i oddala :-(

reklama
Kari - no to chamówa z tym koszyczkiem :no: Też bym się wkurzyła.
Misianka - super , ze sytuacja opanowana :tak:. A synek już dorodny :-).

Pranie za praniem .... już mam puste kosze :-). Teraz czas na rzeczy maleństwa .

kari przykro mi że tak głupio wyszło z tym koszykiem... może uda Ci się coś jeszcze upolować?
MatkaEwa najprzyjemniejsze zostawiłaś sobie na koniec :-)

Ja wyprałam dwie pralki i trochę delikatniejszych rzeczy w rękach. Skończyły mi się klamerki, sznurki i miejsce na suszarce :-p

Chyba 3 dni będę to wszystko prasować...

Ja korzystam z pięknej pogody i większe rzeczy piorę. Obecnie obicie fotelików kończy się prać. Zaraz zabieram się za kocyki i rożki. Ciuszki są małe to szybko wyschną. Lepiej te duże upiorę.

Kari jeśli kupiłaś koszyczek na serwisie ogłoszeniowym to tam na pewno jest jakiś regulamin i ścignij tą babeczkę. Nie może być tak, że coś sprzedaje a potem się wycofuje. Ja bym nie odpuściła.

Cóż za pogoda :happy: Spaceruje się aż miło (zachodząc od lumpeksu do lumpeksu :-p). I ludzie jacy mili - jeszcze nie zdążę dojść do pasów, a samochody już się zatrzymują :-D
Teraz jakieś papu (bo Aro później wraca, więc i obiad będzie później) i leżakowanie. Popołudniu zakupy do domu i resztka do torby, czego mi brak. Wieczorem spakuję i chociaż pod tym względem będę gotowa :tak:

własnie miałam też pisać, kari, jakiś regulamin chyba jes, tak? ebay czy amazon działają z tego co wiem, jak allegro [tudzież na odwrót] a są przepisy prawa - nawet jak klikniesz niechcący to i tak liczy się jako transakcja zawarta, a sprzedający to w ogóle mają przechlapane, więc pewnie też są jakieś warunki...

u mnie tarta kończy się robić, mam nadzieję że po jedzeniu Filip się obudzi troszkę, bo dziś mało się rusza...

no i obudziłam dziecko :-D a tarta bez soli daje radę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry