reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej, hej
hello.gif

U nas piękna pogoda - mam nadzieję, że utrzyma cię cały dzień
content-saute.gif
Ciężko mi było zasnąć, ale w miarę nawet się wyspałam. Przebudziłam się przed 7, ogruzowałam siebie http://***************/senatn/images/Various/M9.gif, nastawiłam pranie, zrobiłam śniadanko
bulbar-smiley.gif
. Dzisiaj mam zamiar zrealizować wczorajszy plan i poprać kurtk zimowe, wyczyścić buty i pochować.

Isis
zdrówka dla córci - oby bezproblemowo Was przyjeli http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSwait.gif

anisiaj super, że już dzisiaj będziesz w domu - oszczędzaj się i koprzystaj z pięknej pogody
lato1.gif

Wpadnę do Was pózniej z kawką
wet-kiss-smiley.gif

reklama
Tak Tak Tak Madzia, MatkaEwa widzimy się w Rudzie:))) tylko nie wiem czy nie trzeba będzie jechać tak ok 09:00 żeby się załapać:))) takich chętnych jak my pewnie będzie sporo....

Co do Banku Krwi Pępowinowej to zastanawiałam się nad tym, ale niestety nie stać nas na to:/

U nas też dzisiaj piękna pogoda i zapowiada się wspaniały dzień:D Najpierw spacer z Madzią, a później otwarcie sezonu grilowego!!!! :D Obiadek zjem na ogródku.
Najpierw muszę aptekę odwiedzić, bo skończył mi się magnez, wczoraj rano wzięłam ostatnią tabsę, niestety nie kupiłam nowego i od rana mam skurcze... prawa strona strasznie mnie rwie... mam nadzieję, że to minie.
A jutro zakupy w IKEA:)

AnisiaJ dobrze, że wychodzisz!!! :)

Jeśli chcecie się załapać na to darmowe 4D , to radzę iść ok 2 godz wcześniej , niż się zaczyna , na początku kwietnia było w Cz-wie i chętnych bardzo dużo . Warto iść wcześniej i zająć sobie kolejność . Do tego duzo porad dotyczących dziecka i darmowa sesja foto dla mam z brzudszkami .

widzę że tema dieta i karmienie piersią, ja syna karmiłam do skończonego 18 ms, dietowałam 6 ms a potem coraz to mniej pilnowałam diety.

Witam się i ja z kawką :-)

U nas słonko świeci, jest jeszcze chłodno, niby ma być cieplutko --super, ale za to zapowiadają u nas silne burze na wieczór :szok:

Ja muszę się zabrać troszkę za dom, bo ciągle siedzę w ogródku , najpierw mycie głowy i zabieram się za kuchnie i odkurzanie.

Anisia, Super , że będziesz już w domku, trzymaj się!!!! i uważaj na siebie:tak:

Miłego dnia kobietki, korzystajmy z pogody , bo np. na północy od jutra ochłodzenie :-(

Witam w ciepły i słoneczny dzionek :-).
Smile , Madzia - zrobimy sobie prezent na dzień matki ;-). Natis już rzeczywiście będzie tuliła Lenkę - zazdroszczę ;-). Miłego spacerku dziewczyny .
Isis - oby to nie było nic poważnego u córeczki i niech szybko wraca do zdrowia . powodzenia u ortopedy .

Ostatnia edycja:
Korba - dopiero od jutra. Dziś jest piękne słonko, a na termometrze już +11 (i to w cieniu!):-D

Nocka średnio minęła, brzucho się spinało, Mikołaj tańczył - spać się nie dało. Ale nie jest źle :happy: Pół nocy za mną chodziło "spakuj torbę do szpitala, spakuj torbę do szpitala, spakuj..." - więc chyba się za to wezmę i to zrobię. Jeszcze tylko będę musiała zajrzeć do apteki i będę miała w domu wszystko, tylko poukładać i gotowe.

Fajnie, że robią u Was takie akcje USG. Zazdroszczę, ładna pamiątka :happy:

Dobrego dnia i tyle słonka, co by Wa pranie ładnie poschło :-)

Witam się jeszcze z łóżka :-p wstaje zaraz robić pranie.
Doczytałam o tej akcji USG i na ich profilu na fb pisze ze 4d robią do 25tc :-( płyt nie nagrywają bo nie ma na to czasu.
A ja już się nakręciłam...

reklama
Kingusia , faktycznie nie nagrywają tylko ewentualnie fotka , badanie trwa ok 5-7 min , może ze względu na ogromne zainteresowanie , bo chętnych bardzo duzo

Do góry