Melduję się - wygrałam walkę z postami połowicznie - zainst. inną przeglądarkę...
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę spotkania, macie siebie na spacerki wózeczkowe jak nic
Odnośnie służby zdrowia - i ja się ostatnio mocno na nią zdenerwowałam. Ostatnie usg miałam... 13.03 - trochę dawno,i niby że to połówkowe, było ono raczej krótkie - nie powiem, wyszłam zawiedziona. Chciałam zapisać się do swojego lekarza na wizytę, po kolejne skierowanie na usg - i w marcu usłyszałam, że zapisów na kwiecień jeszcze nie ma, a w ten poniedziałek - że zapisów JUŻ nie ma. I najbliższa wizyta możliwa 20...maja! Noszzz :[[ Mam więc pytanie do babeczek z Wawy - możecie podpowiedzieć gdzie tu pójść, i żeby długo nie czekać? Chcę i wizytę, i usg i jeszcze morfo z moczem i gluko. Najlepiej NFZ, no ale i zapłacę jak będzie trzeba -bez dwóch zdań. Chciałam co prawda zrobić badania w szpitalu ale wyniki pokaże mi dopiero przed wizytą w maju!! Nawet do wglądu nie dadzą
(
Z dobrych wieści u mnie to - MAM UMOWĘ o pracę, na etacik!! na pół roku co prawda, no ale jest. Pytanie do Robaczka (jak mi się znowu coś nie pomyliło
) - orientujesz się kiedy mają zmienić się przepisy odnośnie działalności gospodarczej? Chodzi mi o ten wysoki zasiłek :> Mój szef strasznie naciska na DG, a ja odkąd się o tym wysokim zasiłku naczytałam, powoli daję się przekonać...
Palin - dobrze, że już jesteś w domku, tzn. jesteście
Korba, keks - Trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej, nogi ściśnięte i do góry! A my tu zadziałamy kciukami &&&&&&
Mikoto - zazdroszczę chociażby tej listy - ja wciąż nie mogę się zebrać nawet za nią. Już jestem nawet gotowa kupować - no ale nie wiem co i ile czego... Niby mam więcej czasu od Was, bo do lipca, ale jakoś wcale mnie to nie pociesza